Någon gång kanske

Allting flyter på. Om man räknar att krascha som något som flyter vill säga. Eftersom jag i grunden är en väldigt negativ människa så räknar jag det inte som att flyta på. Så ja, allting går på i sitt tragiska tempo, vilket i sig inte säger så mycket om nuvarande utan mer om hur det var för tre veckor sen. Därför utvecklar jag det hela med att konstatera att av fyra timmar vaken har halva tiden gått åt till att betala fyra ynka räkningar. Andra halvan har innehållit mat, spya, träffa pappa OCH min hund. Underbara fina fantastiska hund. Hon hade gärna fått rädda mig från det här.
 
Från sjukhus, från psykvärlden, från korkade läkare, från ångest, från mig själv. Allt. Jag vill slippa allt det här. Kanske hör jag hemma här, men det är ju inte alltid optimalt att inte ens utforska den andra världen. Den finns där, men om den finns för mig vet jag inte. Det får jag ta en annan gång. När orken finns där. Just nu gör den inte det. Alls. Knappt jag själv mitt i allt detta. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Huaah, jag känner slutenpsykångesten rakt in i mig av bilden...

Vad fint att du fått träffa din hund i alla fall. Jag hoppas någon har tid att se till att du får träffa henne mer. I psykvärlden är det ofta jävligt skönt att träffa någon som inte ställer frågor.

Jag tänker på dig, kramar!

2014-01-27 @ 20:34:07
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Eveliina

Vill bara att du ska inse att du inte alls är född negativ, det är något man väljer att vara. Du är värd att må bra och detta är viktiga steg för att nå dit, tycker det är starkt av dig att ta emot hjälp. Kämpa på <3

Sv: Bara du kan få det att vända, som verkligen kan bestämma dig för att "nu jävlar!". Ta ett steg i taget, en positiv tanke om dig själv varje dag, gör sånt som du tycker om och får dig glad, ta hand om dig. Man måste göra något nytt för att förändring ska ske. Take care, starka du <3 JA, prova!! :D

2014-01-28 @ 15:19:51
URL: http://www.nattstad.se/Emedtvai
Postat av: Sophia

Önskar att jag kunde vara hos dig nu och krama om dig vännen. Du behöver all kärlek du kan få <3 kram

2014-01-28 @ 19:01:49
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Felicia

Nu blir jag arg, fan Elin du är bättre än så, du måste kämpa, jag vet att du kan, du är underbart bra, låt inte det onda du ta över det bra, fan kämpa kämpa, massa styrkekramar min skyddsängel!

SV: Det gör inget alls, jag har inte fått reda ännu, går mycket spänd för att veta sista resultate :)

pussar och kramar

2014-01-28 @ 20:48:33
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Fyra bussar gratis blev det till och med ;) tre på vägen dit och en på vägen hem.

Några fler vadå? (Minns inte vad vi skrev) hehe...

Kram!

2014-01-29 @ 11:18:14
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Intressant att få se bild från avdelningen.
Jag hoppas att du inte behöver vistas där fler gånger, att du blir frisk och lycklig.

Svar: Tack för uppmuntrande ord. <3

Det blir bättre, jag lovar. Håll fast vid din dröm! Oavsett vilken vändningar livet tar så är en dröm det som håller en kvar.

Kramar <3

2014-01-30 @ 10:04:02
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0