Men va fan

Jag gillar sport. Bara inte när mina lag och mina idrottsutövare förlorar. Det betyder att jag muttrar lite i soffan över att juniorkronorna förlorade. Oförtjänt. Däremot lite välförtjänt då de var värdelösa på att göra mål. Strunt samma, de förlorade. Fan också. 
 
Mår sådär men det är så stabilt det kan vara. 
 
Däremot känns det peppande att kära Siri kommer imorgon. Vi kanske inte mår toppen och är i form men det ska bli roligt att ses och som vi sa, vi får bära varandra. Gråta, skratta, prata, mysa, andas. 
 
Och angående kommentaren från Simone:
det största problemet är nog mest att den där gränsen att inte försöka dö redan är passerad. Det skrämmer mig inte på samma sätt. Gör mig inte lika rädd för att dö. Jag är och har redan varit på väg i flera år. Det andra problemet är att jag inte tror att det blir en så stor förlust för dem att jag försvinner. I början kanske, men de skulle inse att det inte gör så mycket. :/ Kanske fel tänkt, men jag har inte kommit längre...
Och tack för kommentar :) 

Kommentarer
Postat av: Sara

Kämpa på! Kram

2014-01-06 @ 18:04:19
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Postat av: Hanna

Finbesök är bra grejer! Hoppas ni får det trevligt.

Jag tränar faktiskt mestadels av rätt anledning, för att jag tycker om det men visst, bieffekten är något det ätstörda uppskattar det ska jag inte sticka under stolen med.

Jag vilar inte förrän jag inte kan göra annat. Det är sån jag är. Både på gott och ont men att få tillbaka vardagen brukar ge lite mer lugn.

2014-01-07 @ 05:57:20
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Jasmine

Det skulle vara en stor förlust att förlora dig. <3

Svar: Tack så mycket för de fina orden du skrev om mitt kort. :)

Att komma hem och träffa familjen var mysigt. Det gav mig energi - i mängder. Hemlängtan gjorde sig påmind, men inombords finns bara harmoni.

Kram <3

2014-01-07 @ 13:09:41
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Lissie

Tro mig, det är fel tänkt. Även om jag också tänkt så. Men det är svårt att leda in tankarna på andra spår när man är där. Bara tro på att det går!

Förvirrat tycker du? Ohyes. Jag hamnar nog inte där jag försöker hamna men jag vet inte vart jag vill heller. En stabil vardag vore förstås inte så dumt men det är nog inte det jag vill, först och främst. Hellre rörigt än att jag inte kommer någonstans... Oavsett om det inte är helt rätt. Säger jag idag. Imorgon kanske jag säger nåt annat...

2014-01-07 @ 18:18:23
URL: http://fairlynuts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0