Livet som inlåst

Ibland känns det extra tungt att vara där jag är just nu. Regler jag inte vill följa, människor jag inte vill träffa, skrik jag inte vill höra, rum jag inte vill vara i, mediciner jag inte vill prova, läkare jag inte orkar bråka med. Jag vill inte vara här, men vill ändå. Det är tröttsamt att aldrig någonsin kunna vara sig själv. Kanske är jag inte så bra när jag kan vara det, men för mig är det krävande. Inte blir det lättare när världen utanför knackar på dörren. Räkningar, sexlust som inte stillas (särskilt inte när jag och pojkvännen är ensamma i rummet men inte vet hur länge så det blev ingenting av det där), hundar jag vill träffa, bror som är förvirrad, saker jag vill handla men inte kan få tag i på egen hand. Aahhh. Jag överlever nog, frågan är hur bra. Orkar inte riktigt med mitt liv just nu. Jag passar inte in någonstans. Det är tufft just nu. 
 
Och tack alla fina människor som kommenterat. Det värmer ett just nu trasigt och kallt. 

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Många kramar och tankar till dig. Inläggning är aldrig kul, men kan behövas ändå.

2014-01-29 @ 22:33:19
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Eveliina

Du ÄR fantastisk. Du duger precis som du ÄR. Du ÄR så så stark. Ta till dig detta och ta hand om dig själv när det är extra kämpigt. Du orkar <3

Sv: Tack! :D Men förändring behöver ju inte vara dålig. Kanske är det något från den tiden du behöver bearbeta och ta itu med? Det är aldrig försent att ändra sig och du har alla möjligheter att göra det - VÅGA!!! Vad är det värsta som kan hända? Vad är du rädd för? kram på dig!

2014-01-30 @ 15:50:02
URL: http://www.nattstad.se/Emedtvai
Postat av: Hanna

Stor kram på dig. Avdelningar är aldrig någonsin ens lite roligt. Och än värre blir det ju faktiskt av att inte fungera riktigt var man än är så man känner sig fel och malplacerad överallt.

2014-01-30 @ 22:19:17
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0