I will hate you forever and ever

Ahh. Vad händer med mig? På nio dagar har allt jag kämpat för i två år kastats utför reglingen på min stormutsatta båt och försvinner ut i havets oändlighet för att aldrig komma igen. Nu får jag börja om från början, med ännu med besvikelse runt mig, mer trasighet inuti, mer hopplöshet i ögonen och mer mörker i sinnet. Alla mina drömmar verkar alltmer förbli bara drömmar jag skrev evighetslånga poetiska texter om som ung tonåring. På "äldre dar" har allting synts ur ett annat perspektiv. Det dystrare, mörkare, ensammare. Det som skulle bli så bra. Tusentals milslånga resor världen över, utgivna böcker, litteraturvetarutbildning, barn, en fantastisk man, perfekt hus och massa hundar. Mannen har jag, och en hund har jag, men resten? Drömmar, planer, idéer. Allt föll, jag stod kvar och bar allt. Tills jag också föll. Jag föll bara lite längre ner än alla saker runt mig. och har stannat där. 
 
Allt föll. Min värld gick under. Tack vare dig. Du gah mig koktrollen över något igen, du gav mig chansen att vara nöjd med mig själv när jag var bra på att svälta, du gav mig styrka att fortsätta när allt annat gick snett, du gav mig förmågan att ljuga. Men allt du tog, som jag aldrig trodde någon kunde ta ifrån mig. Mitt liv, mina drömmar, min ork, min kraft, mitt hopp. Jag vet nu att det inte är värt det. Jag kommer hata dig, anorexin, tills jag dör.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

trist att höra att det är så tufft för dig med maten nu… men det kommer bli bättre igen, det vet jag. håll ut och försök dra ner på fusket!

kramar!

2014-01-23 @ 22:16:58
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Mycket fint skrivet. En text som berör och påverkar. Jag tvivlar inte en sekund på att du åtminstone kan nå ett av dina mål; drömmen att ge ut en bok. Och sinne för ord har du, därför hoppas jag att du finner kraft till att föreläsa om dina erfarenheter.

Svar: Tack för orden. Den nya veckan har krävt mycket energi, trots att vi egentligen inte har gjort så mycket seriösa skolarbeten... Men som du skriver; nya vanor tar mer kraft och energi.

Det är bara att kämpa på Elin. En dag tar du en annan avfart som leder till något bättre och enklare att bära. <3 :)

Kram

2014-01-26 @ 10:46:45
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Kämpa på nu Elin, du kan ta dig ur det här♥

2014-01-29 @ 11:29:28
URL: http://sessie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0