Fortfarande kris

Idag var första gången som jag seriöst funderat på att äta en chokladbit. Tänkte ja, önskade ja, genomfördes nej. Som väntat. Det ligger en i lådan. En dubbelnougat <3 Jag försöker peppa mig ditåt, men det går inte så bra. Behöll en kopp med yoghurt, spydde upp middagen, som var en halv potatis och sex tuggor kokt fisk. Det var dagens två mål mat. 
 
Hur ska jag gå från det här till en fungerande vardag? Gå från ständiga självmordsförsök av medpatienter i dagrummet där jag förväntas sitta minst fyra timmar om dagen till att gå till att laga en god middag? Gå från spy upp middag till att behålla den? Gå från dagliga självmordstankar till att sitta framför teven och fatta vad programmet handlar om? Gå från att infektera uppskurna/skurna sår en gång till till att skratta medfamiljen? Gå från död till liv? Hur i helvete ska det gå till? Jag går under lite mer för varje dag. Styrkan saktar av varje dag, viljan suddas ut allt mer, hoppet är sedan igår bortblåst och modet har jag aldrig haft. 
 
Ja jag gråter i sängen och skiter just nu fullständigt i om någon ser. De flesta blundar i och för sig så den risken är inte direkt överhängande. Gör mig inte heller något. Jag är trött på att ständigt prata om allt utom det jag gråter för. Jag är trött på att höra att jag sover fel, ber om för mycket stöd, gör det och det för mycket och gör lika mycket för lite. De är rätt bra på att nedvärdera sina patienter. 
 
Måhända förtjänar jag det, men då får de gärna säga det så jag slipper kämpa för att behålla en bråkdel av det hopp som en gång fanns. Tack psykvården, för att ni gett mig ännu en helvetesdag utan hjälp.  

Kommentarer
Postat av: Felicia

Blir lite ledsen, fan. och arg, vet inte vad. jag skriver inget mer än du är bäst.

SV: ja liten bit på vägen har jag kommit.

Det går bra faktiskt, kanon, hehe, typ bäst och jag blir kärare och kärare!

puss

2014-02-01 @ 13:23:00
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Du har gjort det förut, vilket är ett bevis på att det går!

Sv: Haha, ibland har man turen på sin sida! ;)

Jag mår bättre nu så det är skönt! :) var orolig att jag skulle behöva ligga sjuk hela helgen här, men tack och lov inte.
Kram

2014-02-01 @ 14:33:33
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0