Finbesök

Så var ett fint dygn till ända. Oj så snabbt det gick, kom vi båda fram till. Vi har hunnit med så mycket, ätit och druckit gott (hamburgare, Pinot Gris, Amarula, smultronvatten, choklad oSv). Vi glömde dock glassen men den får väl stå kvar i hopp om att hon vill komma tillbaka (vilket hon är mer än välkommen att göra).
 
Vi har avhandlat så många ämnen, så många moment i livet som vi båda kämpar med, och som i alla fall jag fann styrka i att inte vara ensam om att kämpa med. Vi kämpar ju i många fall mot samma saker. Skitsjukdom. Hur som helst: tack för att du kom <3
 
Nu har jag hur som helst vinkat av henne på stationen och dessutom hunnit se Sound of music-musikalen som gick på teve ikväll. Mys med mamma är alltid uppskattat. Trots min mentala ålder (som vissa hävdar är ohälsosamt mycket högre än min egentliga ålder) så är jag beroende av mamma, och allt mer av pappa som jag får allt mer hjälpsamt stöd ifrån. Jag behöver komma ut, behöver äta ute, gå på stan, kämpa med en fika på ett fik, träffa vänner. Bara göra något som inte är hemma. Det bästa stödet att göra allt det är med mamma så jag är tacksam för att hon inte gett upp mig än. Hon har nog aldrig slutat tro på mig. 
 
Om några minuter blir min bror 22. Gamla gubbe ^^ så imorgon blir det familjemys med middag och tårta och någon liten present osv. Ska bli roligt att samlas hela familjen igen. :) 
 
Nog babblat. God natt. 
 

Kommentarer
Postat av: Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag klarar inte av att vara bland fulla människor om jag själv inte är rejält "packad" och förra året att trängas vid Götaplatsen var inte alls speciellt mysigt så då hade jag hoppats hitta något bättre ställe i år och ja, nu blev det bilen, men det duger.

Kul att du också gillade filmen, den var underbar! Kommer lätt kunna se den igen.
Boken har jag inte läst, man jag har den här hemma. Tänkte att jag skulle spara den och ta med den till egypten.

stor kram

2014-01-08 @ 15:32:21
URL: http://sessie.se
Postat av: Eveliina

Åh vad mysigt du verkar ha haft det! Så bra är du ska du veta! Jag tror på dig också till 200 %! <3

Sv: Tack, tack, tack! Du anar inte vilken ljus du skänker till mig med dina fina ord, betyder enormt verkligen och kan inte tacka nog! Så otroligt in människa du är, helt amazing! <3
Eftersom du inte vet måste du ju testa för att veta hur det är! :) Kom ihåg att förändring inte behöver vara något dåligt. Kram på dig och ta hand om dig <3

2014-01-08 @ 18:37:13
URL: http://www.nattstad.se/Emedtvai
Postat av: Sara

Hej tjejen. Nu vet jag inte om du minns mig för det var väldigt väldigt länge sedan vi höll kontakten (minns inte ens vad mina olika bloggadresser hette, typ rosaspektakel, silverline eller nå). Om det kanske var när jag studerade i Örebro eller Gotland, hursomhelst år sedan. Tråkigt att se att du fortfarande mår dåligt, önskar att du hade fått må bra nu. Jag kan ju inte påstå att jag är frisk och mår hundra, men jag kämpar också fortfarande. Jag lämnade min e-postadress om du skulle vilja skriva en rad. Ta hand om dig.

2014-01-09 @ 00:18:03
URL: http://silverlie.tumblr.com
Postat av: Jasmine

Jag såg också Sound of music-musikalen på teve. Den var mysig att se. :)

Du är alltid välkommen till Stockholm för en fika (eller annat trevligt) tillsammans med mig. :) <3

Svar: Tack för att du tror på mig. Bra dagar tror jag också på mig själv.

Kram <3

2014-01-09 @ 21:33:30
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0