Dessa förbannade avdelningar

Just nu är jag inne på min tredje avdelning på sex dagar. Detta är den bästa psykavdelning jag varit på, någonsin, och då har jag varit på ett antal. Avdelning 96 och jag har precis fått support av en underbar sjuksköterska. En halvtimme tar hon sig tid att prata med mig. Som bryter ihop här i sängen. Jag har aldrig i hela mitt liv legat så mycket i sängen. Inte ens vid lunginflammationen eller hjärnhinneinflammation. På avdelning 96 finns i princip bara bra personal, ovanligt lugna medpatienter och en för att vara en psykavdelning ganska avkopplande miljö. Har en otroligt bra rumskamrat. Vi turas om att torka varandras tårar, pratar och ger och tar emot stöttning. Jag får besök varje dag. Ändå hopar sig problemen. Har behållit två av de sju mål jag ätit på två dagar. Två halva middagar, ingen lunch och inga mellanmål. Bad om hjälp igår och fick det vid middage.  De glömde dock berätta för kvällspersonalen att de skulle sitta med mig vid mellanmålet. Just nu klarar jag inte maten och har efter att ha gett kontaktpersonen här på avdelningen löfte om att inte peta upp skärsåren och inte använda nya rakblad fått leta efter nya sätt att självskada. Det är jag bra på. Så blåsorna som blir efter plåstren på låret har slutat att vara blåsor. Idiot. Jag är helt enkelt inte redo att åka hem. Jag vill mest dö och få ge upp. Jag orkar inte mer. Jag vill inte mer. 
 
Det var väl en update från mig. Nu ska jag stirra in i väggen några timmar till. 

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Bra att det är en fungerande avdelning i alla fall. Hoppas det lättar lite snart, och att du får hjälp att stå ut fram till dess. Tack för att du uppdaterade, jag var lite orolig.

Många kramar och tankar!

2014-01-19 @ 14:41:04
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Sara

Kämpa på! <3 Skönt att du äntligen har kommit in på en avdelning med bra personal åtminstone, det gör stor skillnad. Kram!

2014-01-19 @ 18:23:56
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0