Denna dag

Det har varit en tröttsam dag. Virvlande glädje och depressiv sorgsenhet, stor lättnad och dovt mörker. Jag började morgonen med ett av de jobbigaste samtalen jag haft hos nuvarande psykolog. Eller ja, med någon psykolog. Undantaget alla möten som legat närmast i tiden efter en överdos. De har inte varit trevliga. Det betyder att dagens behandlingstimme var fruktansvärd. Jag erkänner mycket för honom nu för tiden. Det är lite tufft, det är mycket jag inte berättar för människor, det är ytterst få som får veta dagens alla tankar. Det hela har i alla fall resulterat i att han är ännu mer orolig, jag ännu mer trött och folk runt omkring ännu mer ledsna. Allting faller, har fallit den senaste tiden (info för dem som inte läst tidigare inlägg - det är ganska klart annars att det gått nedåt). Jag tar inte riktigt tag i saker, skjuter upp, ställer in, skolkar. Denna veckan har jag dissat praktiken två gånger. Av två möjliga. Också bra kämpat av mig. Eller inte.

Det fortsatte med ett jobbigt samtal med mamma som stöttade med frukost eftersom jag är lite halvrisig på att äta just nu (mer om det i senare inlägg). Lite shopping på det, hem och lite plock. Därefter frågade jag, förhoppningsvis snällt, om jag fick följa med pojkvännen och handla, eftersom jag inte ville vara själv. Efter gårdagen känns det inte helt tryggt att vara ensam.

Därefter började det som antagligen var en av våra bästa kvällar, för mig och pojkvännen. Det har inte varit helt stabilt på den fronten, men ikväll kom den där betryggande lättnaden. Han har haft årsdag - en positiv sådan, så det har vi firat med fläskfilé och hemmagjord (av mig då så klart) potatisgratäng. Det blev faktiskt rätt lyckat. Jag åt och behöll och har haft en väldigt bra kväll.
Så nöjd och tacksam för att jag inte ger upp, hur lätt det än är emellanåt.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Ibland är dagar så himla långa. När man hinner med allt möjligt på under en och samma. Upp, ner, hit och dit. Jag vet inte, det bara slog mig när jag läste det här.

Kramar.

2014-01-11 @ 08:15:23
URL: http://silverglittrande.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0