Ännu en dag förbi

Så var denna otroligt konstiga dag till ända. Tack och lov. Det är slitsamt att vara på en avdelning. Alla ljud jag inte kan sortera, alla bråk om ingenting, alla tabletter man sväljer, alla gnälliga sköterskor, all kamp för att inte bryta mot regler, som emellanåt är smått skrattretande. Allt detta jävla tjat i huvudet. Jag är så trött på hallucinationer, muntorrhet, synbortfall, hunger, känslokyla, självhat, uppetade sår. Det svider att jag fortfarande inte får gå ut, inte ha pennor, rakhyvlar, sårtejp, sladdar, hörlurar, spritbaserade krämer så min alsoholsprit jag knarkat den sista tiden försvann. Så också nagellacksborttagning, nagellack osv. 
 
Reglerna försvinner, jag längtar efter närhet, vill hem men ändå vara kvar. Jag vet inte vart detta slutar, men vägen dit är oändligt långt bort just nu. 

Kommentarer
Postat av: Erica

Svar: - Det blir fyra veckor på BB-avdelningen, sen fyra veckor på en allmänpsykiatrisk avdelning, två veckor på akutmottagningen och två veckor på hjärtintensiven. Det blir en rolig vår! :)

Dryga regler, men kanske nödvändiga ändå. <3

2014-01-24 @ 22:23:00
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Tess

Du är duktig som kämpar på! Jag håller tummarna för dig :)
Har du sett Max-klippet? Det kanske är gammalt , men det är nytt för mig och jag visste inte vad jag skulle ta vägen när jag såg det första gången , skratta eller gråta ? :'D

2014-01-25 @ 13:57:59
URL: http://tessvonolsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0