Allt som man vill att det ska hända men som aldrig händer

Såna saker finns det många av på en avdelning, särskilt en psykvårdsavdelning. Mycket har blivit bättre sen min första vistelse, som var barnpsyk. Men vägen till en fungerande del av vården som helhet känns det väldigt lång. Om den ens går åt rätt håll. Speciellt samspelet mellan patienter och läkare är något att fundera över. Eller snarare det obefintliga samspelet. Inte verkar samspelet mellan läkare och sköterskor vara ens i närheten av vad som är värt att kalla samspel. Eller så är det mig det är fel på, kanske är jag bara en papperspatient - in fort, ut ännu fortare, skriva några rader om de två möten man haft och sen är det "puh vi fick ut henne så nu får en ny patient plats". Jag kanske är den där attension whore jag blev kallad för i alla fall. Då får det väl vara så, jag åker gärna hem och dör i ett hörn. 
 
I alla fall, en sammanfattning av det senaste dygnet. Inte för att jag vet vad jag skrev om igår dock så varning för upprepning. Hur som, dagen gick dåligt, läkartiden de redan lovat mig i två dagar fick jag ingen, vilket de sa tio minuter efter att han har slutat. Fortsatte med Autobahn-fart på Autobahn som leder till träsket med kaloriräknande, spyande, självhatande, övertränande. Därför känns det ändå lite tröstande att jag trots flera kommentarer om min viktnedgång faktiskt ser att jag är på väg dit. Kanske kanske hinner jag ta ett sidospå. Jävla ätstörningsträsk. 
 
Kvällen fortsatte med en massa bråk och skrik, att jag fick panikångestattack på toan och skavde upp ett redan djupt sår. På kanten av toapappershållaren. Varifrån jag nu fick den iden.  Idag har förutom kvällen varit rörig. Kvällen har varit lättande, träffa någon trygg person som känner mig. Tack fina Maria för att du kol <3
 
Fick börja med någon utredning av sjukdomar. Hängde inte med där men okej. Fyllde sedan i en enkät där en av frågorna frågade om jag kände mig delaktig i min vård. På skalan 1-10, med tio som toppbetyg, satte jag ett ^^ och jag menar det innerligen. Hittills har jag varkrn blivit tillfrågad om de ändringar som gjort och det jag velat har ingen ens lyssnat på.
Orkar inte skriva mer klagobrev men det får bli så ett tag. 

Kommentarer
Postat av: Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Skickar den lilla styrka jag har till dig fina fina Elin.

2014-01-31 @ 14:33:03
URL: http://sessie.se
Postat av: Sara

Kämpa på <3

2014-02-01 @ 20:54:00
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0