Aahh. Oooh. Öööhh

Herregud i havet vad gammal jag blivit. Nu kommer ett litet klagoinlägg (som slutar bra är planen) från min sida. Fasen vad min kropp går under. Det är ett av de problem som kommit pga ätstörningen som jag hatar allra mest. Kroppen som borde vara pigg som en 23-årings är inte riktigt där. Kommer aldrig heller att vara. Det om något skulle jag tala om för de som är nära att trilla in på vägen mot en ätstörning: du kommer aldrig få varken en hel själ ELLER en hel kropp igen. Man kommer sitta där med ben som inte orkar springa en mil utan att göra avsevärt mycket ondare än den borde. Man kommer sitta där med leder som är stela och inte tål kyla. Man kommer också ligga ned och inte kunna ligga i vilken säng som helst utan att gråta av smärta. Man kommer ångra hörselproblemen man får efter att ha spelat för hög musik för att slippa rösten som skriker (det hjälpte dock inte, så dissa den iden). Man kommer ångra att man hamnade i en ätstörning som förstör både hjärta som aldrig mer kommer slå rätt, en ätstörning som också gav fula tänder, fel metabolism i, för många, ett bra tag eftef att man blivit frisk. 
 
Japp, jag sitter med alla dessa problem som en fittig jävla anorexisjukdom gav mig. En sjukdom som tagit år, relationer, jobb, min kropp och själ och gett mig smärta, förmågan att hata mig själv in i oändligheten, och en trasig tonårstid. Tack anorexin. Jag kommer alltid hata att jag älskar dig. 

Kommentarer
Postat av: Felicia

Det är något du inte ska älska alls, du ska vända på det, du kommer visst kunna springa den där milen utan att det gör ont, du kommer slå sjukdomen och ta vara på allt den lärt dig. PUNKT.

SV: en bra jävla fråga, hahah

puss

2014-01-11 @ 21:17:28
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Lissie

Fast vissa av de sakerna kan väl bli bra igen, med lite tid? Att man kan bygga upp kroppen och få den i balans igen? Fast det krävs ju en del och jag förstår frustrationen. Jävla skitsjukdom. Det är så orättvist.

Vart jag vill komma när jag kommer någonstans? Haha. Ja det är ju lite det som är frågan. Men lite mindre förvirring kring kärlek/sexualitet. Hur det känns när det känns bra, med vem det känns bra, att det känns rätt. Det är det jag vill veta. Lite flummigt men kan nog inte ge något bättre svar...

2014-01-12 @ 20:41:02
URL: http://fairlynuts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0