Uppskattas: bra personal

Ännu en dag har förflutit på avdelning 94 på Västerås centrallasarett. Vet inte vad jag ska säga om den riktigt. Kanske att jag kommit fram till att nattpersonalen inte når samma nivå av empatiförmåga, värme och pushning i rätt riktning som dagpersonalen. Det säger i och för sig mer om hur bra dagpersonalen är, för den ärverkligen  toppen. Det är överlag den bästa psykavdelningen jag varit på (min femte så finns några alternativ). Timmar av pepptalk i soffan, av flera skötare så det är väldigt många bra här, kramar, beröm när man sköter sig bättre än vad både dom och jag räknat med (jag gick ensam till ica och kom tillbaka med godis, yoghurt och två Pucko till en medpatient, som är väldigt trevlig trots att hon gjorde ett väldigt dåligt första intryck. Det var det enda i påsen. Alltså inga rakblad som jag går och tänker på halva dagarna. Var skönt faktiskt att ha klarat det. Vet att flera skötare varit oroliga för att de för tidigt gav mig 5C i bevakningsgrad, som innebär att man har frigång. Men faktiskt: I made it! Jag klarade det faktiskt, trots att jag stod en kvart vid rakbladen och funderade. Självklart gnager ångesten, jag kunde ha smugglat in ett och haft det lugnt ikväll. Nu ligger jag här, utan rakblad, och funderar på vad jag ska göra av all ångest. Sudoko och korsord funkar inte för koncentrationen, i böckerna blandar orden ihop sig i en konstig ordning, fel sådan, stirra in i lådan i natthutschen har jag gjort i snitt kanske 16-17 timmar om dagen (trots att jag räknat med de tio timmarna bort igår. Så ja. Vad är alternativen? Några förslag? 
 
Nog babblat: god natt. 
 
Och just det; Melodifestivalen var usel! 

Kommentarer
Postat av: siri

Taktiksnack med mig, satsa på att sova när skitpersonalen är där och vara vaken när den bra personalen är där!! Haha awesome ide ;) nästan lika bra som din ide om utgång ju! Eller filmkväll med änglavakt som första film att se.

2014-02-15 @ 23:55:05
URL: http://sirilind.blogg.se
Postat av: Silverglitter

Himla starkt gjort att stå emot rakbladen! Och jag blir glad att läsa att det finns bra personal på dagarna. Tyvärr är det ofta (alltid?) mycket sämre personal på nätterna... vilket kan göra nätterna jävligt långa.

Många kramar!

2014-02-16 @ 09:10:56
URL: http://silverglittrande.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0