Rör inte mina väggar

Vilken jävla dag. Upp och ned i vågor jag inte hänger med i. Eller snarare ned och upp idag. Mådde rätt kasst när jag väcktes för läkarsamtal. Som inte gick särskilt bra. Allt slutade med att jag skrek rakt ut när min gräns passerades. Alla förtjänar att ha en sån. Där det inte känns okej längre, att det får vara nog. Jag tycker det är bra kämpat av mig att hålla emot i sex veckor. Förr i tiden var jag en hetlevrad, levnadsglad och ambitiös, frisk tjej. Det försvann. Tack exet för att du förstörde mitt liv. Det sa du i och för sig att du skulle göra om jag lämnade dig. Jag visste bara inte på att du var så bra på att göra det även efter vårt förhållande. 
 
Skit samma. Tog mig till ICA för att köpa cigg. Vilket drog igång den där raddan om att köpa rakblad. Ringde pappa som stöttade. Tog mig därifrån till Resmilans servicehus där magsjukan ännu går så jag ringde Lena som kom ut istället. Fina, underbara Lena som gjort så mycket för mig. Är för alltid tacksam <3
 
Ikväll har jag också fått stöd av en sköterska som ska mana på läkarna imorgon. Jag orkar ärligt talat inte bråka med dom mer. Nu har jag bett om hjälp tusen gånger men den lilla hjälp som kommer är missriktad. Hjälp mig med det som behöver hjälpas med. Inte resten som jag kan ordna själv. Så jag hoppas på rätt hjälp imorgon. 
 
God natt. Imorgon åker jag hem på helgpermission. 

Kommentarer
Postat av: Amanda

vad jobbigt när det blir så!! Känner igen mig från förr kan jag säga!!!
Hoppas de ger "rätt" hjälp sen
kramar

2014-02-27 @ 23:12:41
URL: http://amandacarlberg.com
Postat av: Erica

Är så underbart med såna människor som ställer upp och stöttar! ♡

2014-02-28 @ 13:30:28
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Diana Doss

haha, ja det var ju min kusin som frågade om jag kunde komma till finland efter att jag hade varit i usa, för att använda det jag lärt mig liksom :)

ja, fortsätt kämpa. det kommer vara värt det i slutändan!
kram

2014-02-28 @ 21:39:59
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Sophia

Hur tycker du att det går för dig? Har det gått åt det positiva håller?
Bra att du ringde och fick stöttning med att inte köpa rakblad. Modigt och klokt utav dig! Det är ett bevis på att du vill bli kvitt det dåliga beteendet och vill ha hjälp!
Tråkigt att du inte får den hjälp du absolut vill ha! Det är ju meningen att det ska finnas den hjälp man vill ha. Man ska inte bara skita i en.
Kramar <3

2014-02-28 @ 22:28:11
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0