Planer och oplaner

Spridda skurar råder på rum 4 på avdelning 94 i Västerås. Upp och ned i tempo jag inte
hänger med i. Måendet är inte heller i form nu ikväll efter en riktig pärs för min del. Stå emot rakblad. Satt utanför ICA i en timme, varav 25 med blicken riktad mot rakbladen som kallade. Viskade om hur bra allt blir bara jag får skära. Ringde alla vänner som är insatta (3 stycken som jag visste kunde kanske svara.  Ringde till slut pappa som vände på väg hem och körde mig de 300 metrarna till avdelningen. Vilken patetisk människa jag är... 
 
Här på avdelningen kommer sen allt över mig. Om mindre än en vecka avslutar jag mina sju veckor på sjukhus utal att ha fått eller gjort en enda plan bortsett från att fortsätta kontakten med Kjell. Allt annat är en enda röra. Vem tar hand om remisserna sköterskorna säger att läkarna skickat? (Antagligen är de inte ens skickade, inte heller vet jag i och för sig vad det är för remisser). Helst skulle jag vilja få remisstill  sjukhuset (inte idiotläkaren på familjeläkarmottagningen) för att kolla lederna. Remissen för bolltäcke är säkert inte heller skickat. 
 
Orkar inte skriva mer. God natt 

Kommentarer
Postat av: siri

Patetisk??? Nu snackar du i nattmössan. Att ta hjälp är det starkaste man kan göra. Glad att din pappa kunde ställa upp, hans kärlek till dig är enorm, även de gånger han kanske inte kan åka en mil.
Kram

2014-02-27 @ 09:38:57
URL: http://sirilind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0