Framtiden - en timme bort

Här har det varit en tung dag, okej eftermiddag och en vidrig kväll. Det har kanske varit en av de värsta kvällarna här. Eller det har det. Den har innehållit hunger, svält, spya, bråk om mediciner, för lång diskussion om framtiden jag inte vill tänka på, varpå den första riktiga panikångestattacken följde. Det i sin tur ledde till ännu mer tjafs om mediciner jag inte vill ta, upprivna sår, till sköterskans förtvivlan, som därför fick ta hela min ångestradda. De verkar inte riktigt förstå det som är en stor del av min problematik: jag ser framtida jag som ett hot mot mitt nutida jag. Som ska sägas inte riktigt fungerar. Men just nu är alla vändningar, utkastningar och diskussioner om julen 2014 alldeles för långt borta. Jag kämpar för en timme i taget och emellanåt känns det övermäktigt. Det är min framtid just nu: överleva nästa timme utan att gå under. 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Kämpa på. <3
Kramar

2014-02-11 @ 23:20:32
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Silverglitter

Jag läser allt även om jag kommenterar dåligt. Jag tycker det verkar väldigt konstigt att prata om jul 2014 med dig just nu? Ibland kan en timme i taget faktiskt vara allt man orkar med.

Jag vet att du oftast protesterar när jag skriver det, men du kämpar så bra Elin. Även om du inte ser det själv och även om saker som uppspydd mat och upprivna sår inte är bra, så är jag helt övertygad om att du gör det bästa du kan med det du för tillfället har att tillgå. Det är inte alltid så jävla lätt att vara konstruktiv, och att du haft en okej eftermiddag är trots allt något. Försök ta hjälp av dem i personalen som går att få hjälp från, jag kan tänka mig att det i vanlig ordning är brist på bra folk men passa på när de dyker upp.

Jag tänker på dig, kramar!

2014-02-13 @ 08:09:01
URL: http://silverglittrande.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0