Faller ihop

Det är svårt. Vissa dagar är det värre, andra dagar mindre svåra. Idag var en värre dag. Inte mycket värre, men ändå ingen bra dag. Har mått ganska uselt, med undantag för den timme älskling var här, innan vi gick och åt. Jävla idiot man är, blev till slut en kebabtallrik (what the fuck - hur tänkte jag där!?!?!). Som var ganska god förutom ångestsmaken. Känns kämpigt att maten är så svår då den faktiskt inte gått så här dåligt sista tiden innan jag blev inlagd. Den tiden känns långt borta nu. Det tog mig tio minuter att bestämma mig för att köra på pannkakor dom jag älskar så istället för den kokta laxen för jag vet tionde gången. Bara för kalorierna. Bara, BARA det. Nu valde jag pannkakor som jag inte vet om jag varken kan äta eller än mindre behålla. Men jag älskar verkligen pannkakor så jag tänker försöka. Vilket är en wow-grej just nu, då jag mest tänker på viktnedgång, revben och smalare lår. Det verkar inte bli några smalare lår dock men jag får väl sörja i min ensamhet. Lite som vanligt, de flesta av mina tankar blir nedröstade av resten av människorna i min värld. Det är sjuka tankar, bara sjukt, så jag förstår dom. Hade jag varit en annan människa än den jag är skulle jag också säga till mig att det är fel tänkt. Helt, helt fel. som jag då. Bara fel. 
 
Lite så är det här, plus den trasiga kroppen, min rygg dör lite smått, hjärtat gör ont. Och alla äckliga bieffekter av medicinerna. Nice. Eller inte. 

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

var stolt över det som går bra, vet att det är svårt men jag är iaf stolt över att du kämpar. att sträva mot att bli ett benrangel kommer bara BARA få dig att må sämre och förr eller senare måste du ändå gå upp de kilona också. vi båda vet hur fruktansvärt jobbigt det är med viktuppgång, så ju mer du går ner, desto mer måste du gå upp också. För man kan inte gå runt som ett benrangel hur länge som helst. jag vet att det är svårt, men jag vet också att det går. det vet du med. så fortsätt kämpa!!

sv: ingen fara. det förstår jag att du inte orkat!
ja, det ska bli skönt att åka iväg härifrån igen, spännande att testa på något nytt. hoppas jag blir kvar där längre än en månad bara! hoppas jag blir där resten av året. annars vet jag inte vad jag ska göra?! men det löser sig isf.

massa styrkekramar!!

2014-02-10 @ 00:17:06
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: siri

Du tog pannkakorna. Du gick emot rösten, du provade, du smakade de där pannkakorna. Framsteg.

2014-02-10 @ 09:59:58
URL: http://sirilind.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Du borde äta massor av kebabtallrikar. Det dör du inte av och du skulle behöva dem också♥

2014-02-10 @ 17:11:23
URL: http://sessie.se
Postat av: Jasmine

Ta vara på dig. <3

Svar: Tack för fina ord. Ta också du åt dig av dem. Elin, du är klok. Ge samma råd till dig själv som du ger till mig.

Din insats för att vinna kan vara tålamod, hopp, vilja, leende och framtidsvisioner.

Kram

2014-02-10 @ 22:03:31
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0