Sliten

Nu har det varit ett par dagar med dålig sömn och jag har inte riktigt varit i form. Vilket känns oroväckande då jag känner själv att jag är på väg in i mani. Det känns sådär att aldrig ha saker under kontroll. Alltid något som strular. I förrgår visade det sig ju att de som gör Apo-dos (en rulle med småpåsar där mediciner för en viss period finns. För mig är det en gång i veckan), gjort fel. Många fel. De hade glömt en medicin, helt. De gav mig en tablett för mycket av en medicin. De la inte medicinpåsarna så att jag tar rätt medicin vid rätt tillfälle och en medicin glömde de lägga i påsarna alls. Hur svårt ska det vara att få allting rätt? Är jag verkligen så värd misslyckande och motstånd och misär? Det är jobbigt när orken inte räcker till för att klara vardagen. Det går bra när saker flyter. När jag får paus från kaoset. Så ja. Egentligen; paus från det vanliga. Just nu är jag ensam och det går rätt bra. Än.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Elin, du ska inte ta andras misslyckande personligt. Världen är som den är, men du kan inte göra mycket åt det...

Ta vara på dig. <3

Svar: Tack för din kommentar - som alltid lika uppskattad.

Energin har en tendens att märkligt nog försvinna alldeles för snabbt.

Kram

2014-08-12 @ 20:53:50
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

det måste de ju göra om! klantigt av dem.

sv: vet inte riktigt vad som kostar så fasligt mycket..!? men ja, boende, mat och utbildning. sen kan man, om man kommer utomlands ifrån, få möjlighet att jobba upp till 20 timmar i veckan och tjäna lite pengar på det. resterande... jadu, stipendier kanske? 90 000kr är ju ändå en bra bit på väg.

kram!

2014-08-12 @ 23:05:28
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Ja, vi flyger från Landvetter. Det är smidigast för oss. Men egentligen hade det vart smidigare att flyga från Jönköping i och med att vi ska lämna Tila hemma hos min familj.

Ja jag är så glad över Parisresan, men samtidigt nervös. Ge mig massa tips!!:)

kramar

2014-08-13 @ 10:39:15
URL: http://sessie.se
Postat av: Erica

Svar: - Jadå, det är så de flesta av mina nätter är egentligen. Normalt. Fast ibland kan ju jag också sova dåligt såklart, precis som alla andra, och händer det flera nätter i rad är det inte så trevligt. :3 Men som tur är verkar det bättre igen nu.
- Nu har jag börjat läsa Star Trek: Voyager-böckerna och är i den andra boken som heter The Escape. Boktipset igår var tidsinställt sedan tidigare, så jag har inte läst ut en hel bok sen igår, hehe. :)

Men oj! Sånt får i n t e hända! Det är viktigt att det blir rätt med mediciner!!! :/

2014-08-13 @ 11:04:25
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Eveliina

Ta en sak i taget och kämpa på <3
Sv: Åh vad mysigt! :) Vad ska ni hitta på?
Men det är just den "tryggheten" som du MÅSTE släppa taget om för att hitta en ny värld, nya väger och så. Du har hållt kvar vid detta beteende som inte funkat, dags att testa något nytt, eller vad säger du? :)
Nya rutiner är alltid svåra i början men du kommer nog i det ganska snabbt :) Jag hoppas verkligen det! Annars vet jag inte vad jag gör :/ Kram!

2014-08-13 @ 16:15:57
URL: http://www.nattstad.se/Emedtvai
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Åh, jag skrev massor här men råkade klicka ner sidan, gud vad irriterande. På tre sekunder hann jag glömma vad jag skrivit haha.

Det låter som om jag borde ha med dig till Paris då, så du kan visa massa fina platser. Tack för tipsen. Så baguette, åt du det själv där?
kram

2014-08-13 @ 16:36:29
URL: http://sessie.se
Postat av: Diana Doss

haha, jodå vi klagar inte. lite lågt till tak men vi sover ju mest här så då spelar det ju ingen roll ;)

det från CSN är per år. nja, just nu har jag inte supermycket sparat... men har ju lite tid på mig. har så jag kan göra mina andra resor jag vill göra nästa år, men inte mycket mer än så. men som sagt, jag tror på en Gud som kan göra under :) för honom är ingenting omöjligt. och stängs dörrarna så litar jag på att han har en bättre plan för mig.

kram!

2014-08-13 @ 23:25:10
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: - Ja, det är det! :)
- Ja, verkligen inte okej! Egentligen borde du kunna anmäla det här! Att slarva med mediciner kan sluta riktigt illa beroende på vilka mediciner det här, och vad händer om de slarvar med någons mediciner som kanske har ett allvarligt hjärtfel t.ex.? Människor kan dö av att det slarvas med mediciner...

2014-08-14 @ 12:27:12
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0