Skön dag i huvudstaden

Idag har varit en precis lagom dag, precis som planen har. Vi har promenerat i för varma jackor och njutit av långa och givande samtal, fikat kladdkaka och hallonbakelse, ätit god mat och jag har faktiskt dissat minsta tanke på att åtgärda den lilla ångest som så länge bott i den idag konstaterade trasiga själen. Ätit ketchup, ätit potatis, ätit glasstårta, ätit frukost, ätit allt jag velat och inte ens funderat på om det är värt att diskutera med mig själv om det är värt att på något sätt kompensera för kaloriintaget. Japp jag ljuger om mat konstant, men Jasmine är värd att jag faktiskt kämpar. Så inga fingrar i halsen, inga rakblad, inga uppetade sår, inga omvägar i trappan, inga för många tabletter, inga tårar och inga lögner. Det är svårt. Svårt att inte följa vanorna, svårt att stå emot och svårt att stå rakryggad men det har gått och jag är faktiskt nöjd med resultatet. Om bloggvännen, vars lägenhet hon delar med pojkvännen och som jag invaderat i, är lika nöjd får ni fråga henne om (rosanatt.blogg.se). Nu är min andra, och sista, kväll här och det är med vemod jag myser ner mig i soffhörnet och fasar för en för mig för tidig morgon för att hinna till praktiken imorgon. Tack för en trevlig weekend med allt som behövs för lyckade dagar. <3

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Nej eller hur! Jag är inte alls nöjd med min sk vård. Det är ingen vård överhuvudtaget. Det är bara förvaring. Jag var på ett behandlingshem för 5år sen o det hjälpte mig mycket. Dock så blev det semester mitt i min behandling så jag skulle klara mig själv hemma med hjälp av min familj vilket kanske inte var aktuellt just då. Jag var nog inte mogen att ta det steget. Så jag trillade tillbaka igen. Har du varit på nåt behandlingshem nångång? :)

Ingen orsak :)

Åh vad smarrigt det du ätit! Och du. Vet du vad. SKIT fullständigt i anorexins impulser. Strunta i vad anorexin tutar i dig vad du ska göra o inte. Varför ska inte vi få njuta o må bra? Jag brukar tänka tillbaka på när jag mådde bra. Innan jag blev sjuk. Hur jag såg ut o hur jag åt. Jag åt det jag ville när jag ville. Jag unnade mig godsaker var o varannan dag o inte fan var jag tjock för det! När jag tittar tillbaka på bilder från innan jag blev sjuk så kan jag bli ledsen o fundera på varför jag började att gå ner i vikt från första början. Jag var ju fin o smal på bilderna! Varför inte stanna kvar i den tiden o leva livet? Jag har missat så många år av min tonårsperiod. Jag har inte haft ett riktigt tonårsliv tyvärr.. Hur länge har du varit sjuk?

Många kramar

2014-08-21 @ 21:34:16
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Sophia

Åhh så glad jag blev av att läsa ditt inlägg :D blir så glad när jag läser att det har gått bra med allt :) jätte jätte bra Elin :D stolt över dig <3 :*

Sv: Man blir som en helt annan person när man är manisk. Man kan inte kontrollera sig själv. Man vet inte vart man ska ta vägen liksom :/ att kontrollera känslor är svårt... Man blir lätt retlig och lätt för gråt.
Det tar tid att läsa sig att kontrollera sig själv. Jag har inte blivit något bättre :/

Åhh grillat med tzatsikisås :D låter verkligen som något för mig ^^ hihi

Aha okej ;) trodde liksom att det var själva enhetschefen som du jobbade med :P det är roligt att ha aktiviteter för äldre :) man blir glad själv av att se dem ha kul :)

Kram <3

2014-08-22 @ 14:49:03
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0