One day more

One day more to revolution, sjunger de, och det kanske borde sägas oftare. Och än mer göras. En dag kvar till revolution. Till då jag tar tag i allt, till då jag ska göra uppror. Mot vad vet jag inte. Jag vet inte vilka sjukdomar jag har, om det ens spelar någon roll, jag vet inte vilka problem jag inte kan göra något åt, jag vet inte vad som är värt att kämpa för, jag vet inte om jag klarar en revolution. Men det är den jag måste utkämpa. Den jag måste våga möta, våga ta mig an. Kanske det går en dag. One day more borde jag tänka oftare. Förbereda mig för krig, inte misär. Planera för att kämpa istället för att planera att vara flyta med och hoppas att jag överlever. Jag borde se fram emot att imorgon kanske jag upplever min första dag i frihet. Å andra sidan brukar krig behöva utkämpas ett längre tag, inte en dag. Men någon gång måste man börja kriga, fastän man vet att man kommer förlora många slag innan man kan inta slottet som man aldrig få se dem göra det man vet att i historien det baserar sig på så får de faktiskt inta slottet. Notis: filmen är Les Miserables, som skildrar kampen för kärlek men också starten på Franska Revolutionen. Notis två: jag har varit i slottet.

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Ja eller hur :) Kände att jag ville göra en sån lista. Har ju inte gjort nån sån alls på den här bloggen :) Brukar du göra såna listor?

Ok men jag tänker när man är bipolär. Hur yttrar sig det? Förutom att du antingen mår toppenbra eller skitdåligt? Måste vara jättejobbigt :( Har en kompis som har det, om inte fler. Tror faktiskt fler har det. 2 - 3 styckna kanske. Hur fick du "reda på" att du är bipolär? Har du gjort nån utredning eller liknande? Har du nån fler diagnos?

Åh tack snälla du <3 Jag hoppas verkligen det. Jag har ju mått bra i periode då anorexin knappt varit en del av mig. o jag undrar vad fan som hände att jag trillade tillbaka igen. Å andra sidan undrar jag också hur jag kunde må så bra som jag gjorde? Kanske inte var så konstigt att jag fick ett rejält bakslag med tanke på allt. Pappa blev ju sjuk i cancer, jag började reflektera över livet, att et är kort o skört, vad det ska bli av mig, vad jag ska syssla med i livet, jag kände mig inte vuxen bara för att fyllt 18 ( det var då allt började igen ) nu är jag 20. Så det kanske var "för mycket" på en gång. Jag vet inte :(

När du är på väg in i mani. Hur blir det då? Är det att du måste göra vissa saker i en viss ordning för att det ska kännas bra o inte skapa ångest eller hur går det till? Jo då det är helt okej med mig. Tror dock jag håller på o bli förkyld vilket jag INTE vill :(
Vad ska du annars hitta på idag? :)

Kramar

2014-08-29 @ 13:51:31
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Jajjemen. Hade en blogg innan den här som jag bloggade på för 4 år sen kanske fram till 2012 då jag började må sämre igen. Sen så startade jag denna i juli tro jag de var i år. Kände abstinens haha :D Har du haft nån blogg tidigare? :)

Okej vad jobbigt att ha bytt psykolog såpass många gånger :( Måste liksom "berätta om sin historia" för många människor.. Jag började ju på en avdelning som heter affektiva o då hade jag en manlig psykolog först men jag kände att vi inte klickade. Eller alltså jag kände mig obekväm av att prata med honom. Så jag bytte. Nu när jag tänker efter kanske jag skulle gett honom en chans, men vad fan. Den jag har nu är helt okej :) Men skulle helst av allt vilja komma till ett behandlingshem igen. På sikt tror jag att det är bättre. Har du varit på nåt behandlingshem nångång? :)

Nej precis. Det är ju så.. När pappa blev sjuk så tänkte jag liksom på "livet" vad det är värt osv.. O då hamnade jag i anorexin igen. Men som sagt, är ju på väg tillbaka nu. Det är ju ändå huvudsaken :)

Hur ofta går du till psykologen? Vad gör ni ( om jag får fråga ) pratar ni om saker du ska göra. Typ utmana dig själv, olika uppgifter eller hur ser det ut? Väger du dig hos psykologen o så också?

Igår var en hemmadag för mig. Var inte kry alls. Skulle egentligen på fest men kände bara att jag inte orkade med det. Ingen motivation liksom.. Men det kommer ju fler fester :)
Hur är det annars med dig idag? <3

kramar

2014-08-30 @ 09:43:26
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0