I wish I know how

Det är tröttsamt idag. Tröttsamt, men bra. Haft en mamma-dag, och de är så värdefulla. Allt färre så allt viktigare. Är verkligen tacksam för min mamma. Och pappa, men vi är lite för lika på vissa plan. Det är såklart tufft; häftigt humör, för ansvarsfulla och lär sig aldrig säg nej, vill för mycket och är lite uppe i varv. Mamma har en del av det i sig, men hennes livfullhet och förmåga att sprida glädje om sig har inte jag. Tack mamma för att du ger mig så mycket glädje. Jag behöver det när det är tungt. Just nu är det lugnt runt om men huvudet vill så mycket som jag vet att jag inte borde vilja. Krockar när man försöker bete sig friskt men är för sjuk för det. I och för sig är jag duktig på att ta fram friskheten när den behövs. När man träffar vänner, försöker ta sig igenom dagar man inte riktigt orkar med och fuskar med maten. Allt för att livet faktiskt ska verka friskt. Det blir aldrig friskt, jag har insett det, men det borde finnas så mycket mer friskhet i mitt liv, när jag kämpat så hårt. Mer liv eller vad man säger. Kanske har jag inte kämpat så hårt som jag tror. Kanske har jag inte kämpat rätt. Eller vid fel tillfällen, eller för fel saker. Jag har ingen aning, men någonstans har det ju blivit fel. För jag har inte kommit någonvart om man sammanfattar det hela; fortfarande matfusk, fortfarande skär jag, numera för djupt än för många sår, fortfarande önskar jag livet ur mig själv, fortfarande klarar jag inte av att jobba, fortfarande klarar jag inte av att vara fullt ärlig mot vårdpersonal, fortfarande ägnar jag timmar, dagar, månader på psyk, fortfarande tuggar jag tabletter så huvudet snurrar, fortfarande sover jag dåligt och drömmer mardrömmar. Ja jag är negativ och bitter. Inte till större delen på livet, utan på mig själv. Fortfarande hatar jag mig själv och mina tillkortakommanden så gruvligt att Sobriltabletterna inte räcker till. Fortfarande duger jag inte. Och allt gör ont. Allt gör så, så, så förbannat ont. Nu orkar jag inte gräva ner mig mer. God natt.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Man ska ta vara på det fina i livet; det som ger energi och inspiration. :)

Svar: Jag har skrivit några rader idag, dock inget nytt publicerat i bloggen. Kanske snart, jag vill så gärna dela med mig.

Kram

2014-08-09 @ 23:58:54
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

haha, hallonen köper vi ju frysta :P en smoothie är inte så svårt att slänga ihop ju! bara lite jobbigare att diska maskinen. men det är ett senare problem ;) smoothies är så galet gott!! speciellt på sommaren!

japp, råd med flyg och allt! men lär ju ändå spara ihop mer om jag ev skulle få för mig att börja plugga där borta :)
kramar!

2014-08-10 @ 01:40:03
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: Min sömn inatt var bra. Vaknade ingenting förrän på morgonen när jag kände att det var dags att gå upp. Så känner mig pigg nu. Känns bra. :)

Låter som att du har en helt fantastisk mamma! <3

2014-08-10 @ 12:39:47
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Ja, sviiiiiindyrt!!!! 150 000kr/år och utbildningen är fyra år.. Men ska kolla upp med stipendier och sånt. Kan få 90 000kr/år från CSN om jag fattade rätt.

Kram

2014-08-11 @ 16:57:28
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det blir bara en vecka denna gången också. Det är knappt att jag skulle orka längre även om jag skulle vilja. Denna veckan ska jag nästan låta bli att träna bara för att förhoppningsvis ha lite mindre smärta i kroppen när vi åker. Vet du förresten, att jag äntligen ska få åka till Paris. Vi ska fira nyår där:)

2014-08-11 @ 20:39:39
URL: http://sessie.se
Postat av: Sophia

Att umgås med sin mamma är roligt :) jag försöker göra så mycket jag kan med henne. ;) bara genom att följa med och handla ;)

Hur mår du i anorexin? Är det den som är värst eller depressionen eller annat?
Ta vara på det fina i livet. Försök hitta tillbaka till det vackra <3

Sv: egentligen brukar jag hitta saker ganska lätt i exempel kylskåpet. Det är bara när man är lat och lät retlig som man frågar sin mamma :P haha. Bra man är xD

Jag är en morgon människa. Ingen kvälls/nattmänniska. Typ aldrig varit :P men om man lägger sig sent så vaknar man oftast sent. Och då är kroppen van vid det. Jag jobbar ju så min kropp är van vid att vakna tidigt. Även när jag är ledig.
Hoppas att du har haft en bra dag! Kram <3

2014-08-11 @ 20:41:56
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Eveliina

Mammor är bäst, så är det! <3 Anledningen till att du inte kanske kommer någonvart är för att du fortafarnde håller kvar vid det sjuka nånstans. Testar du nya vägar att nå friskheten? Testar du DIN väg och inte den som alla andra säger åt dig att gå? Tro på dig själv och gör det DU vill. VÅGA! <3
Sv: Älskar när det är högt tempo och mycket planerat :) Mår som bäst då! ^^
Åh, förstår att det måste kännas som kaos med allt då... Men om dina vänner överger dig är de inte riktiga vänner. Men visst tär det på alla runt än när man är sjuk :( Desto mer anledning att kämpa vidare! <3 Jag tror på dig i alla fall!<3
Älskar Harry Potter och har sett filmerna mååååånga gånger men desto värre bara läst böckerna två gånger ;) Men det var superroligt! Har dessvärre inte fått tag på något nytt jobb till hösten men håller hoppet uppe fortfarande!
Keep fighting! <3

2014-08-12 @ 20:35:19
URL: http://www.nattstad.se/Emedtvai

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0