I Stockholm

Så var en dag till ända. Den har varit full av mörbultande stress, sprudlande glädje, påtaglig irritation, god mat i form av grekisk variant på kycklingspett, mindre god mat - en dyr gös som smakade mest smör (tacka vet jag gamla chefens - coach för svenska kocklandslaget en gång i tiden) - promenad som började i sol, pausades i Hagaparken - sjukt mysigt att ligga på pojkvännens arm och stirra rakt upp i en just då blå himmel, promenaden återupptogs i ljusets hastighet när vi i och med ett vrålande åskmoln insåg att himlen ovanför oss snabbt skulle skifta färg. Vi hann nästan hem till det lyxhotell vi hamnat på. Sen då? Ja. Sen chips, cola zero, och friidrott. Allt igenom en bra dag! Imorgon väntar nya äventyr.

Kommentarer
Postat av: Erica

Svar: Det finns väldigt många Star Trek: Voyager-böcker som jag har att läsa så det kommer att bli såna böcker i en lång tid fram över. Nu läser jag den tredje boken som heter Ragnarok. :) Får se om jag läser nåt annat emellan, blir nog nån kristen undervisningsbok i så fall om jag ser nån speciell som jag bara måste ha, hehe. :)
Vad läser du nu?

Vad kul att läsa att ni har det så bra, och jättefina bilder på er! <3

2014-08-16 @ 11:46:47
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Sophia

Åhh så underbart att du har haft en bra dag med din pojkvän :) det är alltid roligt att vara ute på lite äventyr tillsammans ;)
Hur är grekisk mat? Vet inte om jag har ätit någon gång :P

Sv: aha vad kul :) trodde att du liksom jobbade på en och damma avdelning där det gäller omvårdnad och hjälpa boende att komma upp ur sängen etc.
Inte visste jag att man kunde jobba med ens chef på det sättet. Jag skulle vara nervös att jobba med min chef :P haha man vill inte göra bort sig :P
Hittr ni på aktiviteter med de boende?
Där jag jobbar har vi "Silvia systrar" aktivitets personer som har hand om aktiviteter för de äldre. Allt från promenader, filmmys, pysseldag, baka etc. Lite olika saker ;)

Hoppas att du får en bra dag! Kram <3

2014-08-17 @ 10:57:42
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det låter som du har haft det mysigt:)

2014-08-17 @ 19:25:07
URL: http://sessie.se
Postat av: Erica

Svar: Ja, det finns nästan 50 böcker sammanlagt, hehe. :3
Låter som en tung bok, men samtidigt väldigt bra. Bra att hon får berätta sin historia. Bra att sånt tas upp o.s.v.

2014-08-18 @ 19:12:31
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0