Hemma, för ett tag

Så var Stockholmsresan med pojkvännen över och veckan har börjat som vanligt fast lite värre. En otroligt stressig dag idag så det blev en verklig skillnad mot helgen. Som har varit toppen. Tre dagar av lugn och mestadels god mat. Nu är det hur som helst måndag, vilket betyder att jag tar mitt fläsk, mitt lite just nu virriga tillstånd och min förhoppningsfulla själ. För imorgon tar jag mig återigen på tåget till Stockholm. Denna gång för att ta mig till Jasmine och det ska bli så himla roligt. Ser verkligen fram emot de här tre dagarna som är menade att innehålla lugn, ro och stillhet med massa mysiga samtal, promenader och kanske en och annan shoppingtur. Innan jag tar mig hemåt igen för några timmars arbete, medicinhämtning, en timme med psykologen och sedan en resa till Falun. Hoppas vi på i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

tack vad fin du är!! :')

ja tyvärr är det ju så... :/

kram!

2014-08-18 @ 23:51:59
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Du är så välkommen!

Svar: Tack för fint beröm. <3

Kram

2014-08-18 @ 23:54:27
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

jo, hårt har jag kämpat och resultat har det gett. så det har verkligen varit värt slitet!

kram!

2014-08-19 @ 00:24:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Silverglitter

Åh, hoppas du får en bra resa :)

Kram.

2014-08-19 @ 15:50:29
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Sophia

Kändes resan bra? Mådde du bra med den pojkvän? Vad gjorde ni för någor? ;) även fast jag bor granne med Stockholm är jag aldrig där :P hehe. Inte en stad för mig, skulle bara gå vilse och det är för mycket trafik och folk. Skulle bli galen av att bo där x) hehe

Kram <3

2014-08-19 @ 19:50:56
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Erica

Svar: - Jag tror att jag kommer att orka läsa alla, fast det kommer ju av naturliga skäl att ta ett tag. :3 Men att det är många böcker är inget konstigt i Star Trek-världen eftersom den förta Star Trek-serien har vad som snart säkert är typ 150(!) böcker. Star Trek är himla populärt, helt enkelt. :)
- Skolstarten känns helt okej. Man måste ju börja igen någon gång, och vill jag bli färdig sjuksköterska så är det bara att bita ihop och glädja sig över att det bara är ett år kvar nu.

Vad kul med Stockholm igen! ;)

2014-08-20 @ 16:44:56
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0