Efter denna veckan alltså

Ännu är inte veckan slut, även om min energi för densamma är det. Jag har haft en ganska bra vecka trots allt. Fina dagar i Stockholm mitt i veckan lyfter det hela. I övrigt är det mycket tankar. Mycket ångest, mycket smärta och mycket rakbladslängtande. Jag kämpar, sen hur stor framgången är är råder det tveksamheter kring. Är svårt när man inte har kontrollen och är svårt när saker inte blir som man tänkt sig. Fattar inte varför jag inte slutar planera så in i helvete. Det vanliga trycka-ned-sig-själv-problemet återstår och verkar växa just nu. Orsaken till det är flera som jag kanske inte ska ta upp här. Just nu i alla fall. Jag är ständigt trött, lederna bråkar och hjärtat gör ont. Ungefär som vanligt på den fronten. Är redigt trött på sjukdomar och den här satans värdelösa, feta, vidriga kropp är ett enda mörkt moln ovanför mitt huvud. Ett bland många andra. Snart hällregnar det väl ångest och idioti över mig. Snart hem till mamma och pappa. Blir myskväll med kronhjort tror jag mamma sa. Eller så var det önsketänkande. Men kronhjort vore i alla fall gott. Med ugnsrostade rotfrukter!!! Kan det bli bättre?

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Det går ju framåt på vågen iallafall.. Psykiskt är det väl upp o ner. Ibland så känns de som att fan nu kör vi! Det kan bara bli bättre! Medans ena stunden kan det kännas helt åt helvete o meninglöst. Att jag lika gärna kan svälta mig själv till döds liksom.. Men det var ett tag sen det var SÅ illa. Men jag har väl inte så uppmuntrande tankar emellanåt.. Hur är de för dig? <3

Det är precis så jag känner också.. Att jag har varit rädd att ta steget att komma till ett behandlingshem. Men å andra sidan så vill jag det. Jag vill bli frisk. ( Tror jag ) Jo men det vill jag ju såklart. Bara det att måste det var så jävla jobbigt att bli frisk? Den här ångesten o känslorna man har är fan inte kul att ha att göra med..

Åh vad smarrigt det låter! :)

Ja precis. Precis som för mig. Jag var inte tjock men åt det jag ville när jag ville med godsaker var o varannan dag. Att jag inte kunde ha fortsatt att bara må bra liksom? Varför det utlöstes från första början osv. Har du varit sjuk i 7 år? Jag blev ju sjuk första gången 2008 så 6 år är det för mig. Klart att jag har mått bättre i perioder o anorexin har inte styrt mig ett dugg nästan. Men jag föll ju som sagt tillbaka rejält förra året.. Undrar när man kommer att må bättre igen? <3
Hur mår du just nu?

Kramar <3

2014-08-23 @ 18:15:52
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Diana Doss

vad tänkte du på för kritik? :P haha, jag kanske är efter... men hängde inte riktigt med ^^
ja, otroligt skönt att hon inte ens frågade något, utan bara fixade.

jo, övning ger färdighet, eller vad man ska säga... kämpandet ger resultat. inte för att jag är någon superwoman eller så, utan alla kan ju komma dit, bara att det tar olika lång tid för alla.

kram!

2014-08-23 @ 23:30:03
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0