Dagen efter

Idag är verkligen dagen efter. Dagen efter fyra timmar av evigt slit till rolig musik med mamma springandes lika mycket som jag. Vi har det roligt även när vi gör tråkiga saker. Fördelen med mamma; det enda tråkiga är samtal då hon är besviken (vilket ju händer lite då och då). Allt annat är hur kul som helst. Hon kan få mig att skratta anytime. Är lätt att få saker att bli roliga med henne. Till och med att bädda sängar, städa toaletter, torka lister, skära rödbetor, vika tvätt, sortera handdukar, torka golv, tvätta händerna torra som fnöske, vädra hundbäddar, städa garderober (den är cirka 12kvm - två såna), och ja allt annat vi hann med på fyra timmar. Kvällen blev inte sämre och sällskapet med ett annat par blev underbart. Trivs så otroligt bra med båda två. Är glad och tacksam för att båda är så fantastiska och kvinnan i paret har stöttat mig mer än jag någonsin förtjänar. Tack I. för att du alltid finns där. Idag har varit, som jag sa, en efterdag. Huvudet har varit aningens i olag, kroppen seg och jag har inte orkat med särskilt mycket alls. Baksidan med alkohol. Men det var det värt.

Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

sv: Ja visst. Man måste må dåligt ibland för att kunna uppskatta när man mår bra :)

Jajjemen. Min gamla blogg finns kvar. Ok har du kvar din gamla blogg? :)

Okej! Men du går också på en avdelning som heter affektiva alltså. Får jag fråga vart du bor nånstans? Jag bor nämligen i Sundsvall. Men det kanske finns fler ställen som heter affektiva? :)
Jag hade ju också en manlig psykolog först men jag krävde att byta. Kände mig INTE bekväm alls av att prata med honom. O så ska det ju inte behöva vara ju. Vet inte varför jag tycker det är svårare att prata med honom än den nuvarande jag har. Men jag har alltid haft svårare att äta framför killar också nu när jag är sjuk.. Känner du igen dig i det?

Nej det är sant. Behandlingshemmet jag var på var guldvärt o skulle göra mycket för mig om jag fick komma dit igen på sikt liksom :)

Ja precis. När man mår dåligt så ska man bara inte gå på fest. Gå dit o låtsas som ingenting till vilken nytta då? O bli full o bla bla bla. Sen så är jag ju så förbannad på mig själv att jag är rädd för innehållet i alkoholen. Alltså jag är inte rädd för att bli full utan för kalorierna i alkoholen.. Hur är det för dig med alkohol?
Åh vad mysigt o träffa dem! O snällt att kvinnan ringt dig varje dag o frågat hur du mår o peppa dig o även skälla på dig emellanåt. Det behövs det med :) Hur är det annars med dig idag? Vad har du hittat på idag?

kramar <3

2014-08-31 @ 20:22:59
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Diana Doss

oj, hur lyckas hon göra allt det där roligt?? tell me the scret!

sv: ja, verkligen. tror det är viktigt att kunna släppa allt och bara vara ibland. övade ju på sånt när jag gick i behandling hos min sjukgymnast ^^

jag vet. det är svårt när man redan hjärntvättat sig själv med hur värdelös man är. det är svårt att byta spår när det andra redan är upptrampat, så mkt lättare att bara fortsätta där. som man är van. det tar tid att öva in nya hjulspår, men det är väl värt det, det kan jag lova dig!
ja, ibland är det svårt att hålla tankarna borta och att inte lyssna på dem. speciellt när någon annan säger att man är dum i huvudet, som man själv försökt intala sig att man inte är. och sen säger någon annan det, så ba.... nä, jag orkade inte ens svara. det var min brukare som sa det. tack och lov gick det ju över hyfsat snabbt. men man måste fortsätta övertala sig att man ÄR värdefull.

kram!

2014-08-31 @ 23:15:53
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Låter som du haft det bra vännen:)

sv: Ja men visst finns det många ställen man vill åka till. Cypern är lätt ett ställe jag vill åka tillbaka till, men så känner jag nästan alltid när jag varit iväg haha.

kramar

2014-09-01 @ 11:30:36
URL: http://sessie.se
Postat av: Erica

Svar: Jag kan läsa mycket av samma författare om jag gillar författaren. :) Fast nu i Star Trek: Voyager-böckerna är det olika författare. Vissa har skrivit en bok och vissa flera, men i stort är det många olika. :)

Igår var en dagen-efter-dag för mig. Kändes i hela kroppen att jag varit på Grönan i lördags. Orkade inte mycket igår, kan jag säga. ;p Fast ibland behöver man nog såna dagar, för att komma ikapp, liksom.

2014-09-01 @ 20:55:09
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0