Hektiska dagar

Så var det kanske dags för en ny update, är lite dåligt med såna känner jag. Det har varit två förbannat jobbiga dagar. Sedan i måndags har jag hunnit med att på tre timmar bära 200 rollatorer, 150 stolar och 20 patienter. På vägen hem började min halvt döda rygg dö på riktigt och någon gång på kvällen var det svårt att ta sig upp ur soffan, och natten blev outhärdlig. Tisdag morgon och att ens ta sig upp ur sängen själv var omöjligt. Timmarna som skulle innehållit psykologen och sedan tre timmar på praktiken ägnades åt gråtande i soffan, ensam och självömkande. Kvällen slutade till slut i fem timmar på akuten där de oroade sig mer för mina fötter jag inte hade någon känsel i. Prover, tester och eviga frågor slutade i; ingenting. så hemgång och ordination om att fortsätta äta Ipren, Alvedon och Diklofenak. I dubbel dos mot maxdos. Och en telefontid med en ryggkirurg och en magnetröntgen. Den ringde de om 14.14 idag och 15.45 ligger jag i vad det nu heter. Resultat om några dagar. 
 
Jag ska väl inte klaga. Dagarna har varit skit, nätterna bedrövliga och smärtan är påtaglig, men jag har inte gråtit av smärta på tre timmar, tar mig upp ur både säng och soffa och kan klä på mig själv igen. Känsel i fötter har jag ännu inte men det verkar ju inte vara något att ta så allvarligt på. Så jag härdar. Som jag brukar. Imorgon är jag sjukskriven från boendet och har bara psykologen om jag tar mig dit. Det kräver en tidig morgon och en oändligt lång promenad. Men det behövs, det behövs verkligen att reda ut allt som hänt de sista dagarna. Mina tankar blir alltid förbannat kaosartade så fort det luktar alsoholsprit, vita, stela sjukhusskjortor syns och för starka lampor lyser. Ljud och ljus är inget jag kan hantera så bra, ännu sämre sen senaste inläggningen. Det var alldeles för många, för nära inpå, för tidigt. 
 
Numera har jag samlat på mig en del nya problem, som nya tvångstankar, mina rädslor för helt orimliga saker har ökat och mardrömmarna har också dem börjat störa en redan störd sömn. 
 
Alltså: inga bra dagar i Västerås. 

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Hu. Hoppas det inte är något allvarligt fel på din rygg, och att det snart blir bättre!

Kram.

2014-04-03 @ 04:43:13
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Sophia

Har det varit mycket på jobbet eftersom du har fått bära på mycket? Har det varit flytt?

Får man fråga hur mycket din pojkvän hjälper dig? Tror jag har frågat den frågan förut men i så fall var det ett tag sedan. Stöttar han dig till 100%?

sv:Hoppas att du får iordning på din medicin, och förhoppningsvis kan bli av med det mesta snart!

Jag har alltid varit aktiv. Men självklart kan jag bli trött, men jag har otast energi ;) Kvällarna är jag mest trött, då jag går upp tidigt. Jag är en morgon människa :P

Kram <3

2014-04-03 @ 15:54:46
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se
Postat av: Felicia

Usch, det blir ju att man kopplar det till något väldigt negativt så inte konstigt att du inte gillar alla de tingen!

SV: haha, jag brukar ha sirap på pannkakorna jag (Y) nomnom!puss

2014-04-04 @ 20:56:29
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hej vännen!
Nu är jag smått tillbaka igen. Bloggen lockar inte så mycket nu för tiden, den ger mig mest stress och ångest, men samtidigt vill jag inte överge den för att det är mycket tack vara den jag "lärt känna" er, dig.

Hoppas du ändå haft det okej, trots att dina inlägg är deppiga♥
tänker på dig!

2014-04-07 @ 14:21:30
URL: http://sessie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0