Wiiie

Ibland är det ganska lätt att göra mig glad. Väldigt sällan, men det händer. Idag hände det. Jag och Marie bokade tågbiljetter till mig så den fjärde oktober åker jag ner till Göteborg för några dagar därnere med henne. Vi har inte träffats på evigheter så det ska bli roligt.

Imorgon är det torsdag om almenackan stämmer. Kommer bli en lång dag. Stentorpet, ner på stan och hämta tågbiljetter och lämna tillbaka böcker på bibblan, boendet, pojkvännen och sedan hem för att packa. Vi ska tydligen till farmor, liten krissituation uppstod ikväll. Men men, stugan är alltid trevligt.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

små saker kan ibland vara stora saker :)

sv: japp. gjorde det igår. apjobbigt var det! efter ett tag blir man ju så trött på att prata engelska så man vill bara byta till svenska, precis som man gjorde i skolan på engelsklektionerna. men det går ju inte här... :P

kram!

2013-09-12 @ 14:56:39
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Roligt att du har en resa bokad - om så bara ner till fina Göteborg. Det underkättar att ha fina saker att se fram emot. Som du själv skrev; det krävs inte så mycket. :)

Svar: Tack, fina Elin, för dina ord. <3

Jag funderar på vad jag vill läsa, men det lutar åt sociologi, kriminologi alt. journalistlinjen... Mamma föreslog att jag ska läsa till jurist...

Kram

2013-09-12 @ 21:38:18
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Hanna

Tågbiljetter är ofta en bra källa till glädje. Jag gillar dom. Jag gillar att åka tåg och jag gillar att komma fram till någonstans där det väntar någon man tycker om i andra änden.

2013-09-13 @ 07:33:01
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0