Man kan väl inte klaga på den här dagen...

Den här dagen har varit svinigt jobbig på många sätt men också ganska bra. Jag har slitigt som ett djur från halv nio imorse. Med saker jag är bra på, jag vet det, och saker som inte är så tråkiga. Okej, städning är inte så skoj, men det finns tusen sämre arbetsuppgifter. En timmes lunch i parken som inte innehöll någon näring, idiot som jag är, men däremot trevlig läsning innan jag tog mig hundra meter till boendet där jag gjorde något jag verkligen brukade älska att göra: agera servitris. Det var roligt, sjukt roligt, men otroligt jobbigt. Jag hade det där tempot jag en gång hade ständigt. I matsalarna, på träningarna, ute på utbildningarna - egentligen överallt där jag var. och idag var det inte särskilt jobbigt medan jag gjorde det. Jag gillade det, kanske lite tack vare 14 Atarax och tre Lergigan, men också tack vare sjukt roliga arbetsuppgifter, tack vare ett tempo som gjorde att jag glömde bort att tänka för mycket, tack vare bra personal jag jobbade med och framför allt tack vare att jag faktiskt kände mig duktig. För jag vet att jag är duktig servitris, eller i alla fall var. Och ja, jag är inte i nivå med de som serverar på Nobelfesten, eller Michelinkrogar, men jag kan, och det syntes och kändes idag. Okej, jag känner mig fortfarande värdelös och ja, jag kommer vara helt slut i tre dagar, men det var roligt och chefen var nöjd med mig, de andra som serverade var lättade över den minskade arbetsbördan och gästerna var imponerade. Och ja, det är inte så mycket att hurra för, så ska det ju vara jämt, men i mitt liv ser det inte ut så. I mitt liv är jag värdelös, misslyckad och ensam. Inte alls som idag. Så jag ska försöka bära med mig dagen idag, även om jag luktar surströmming fortfarande och ryggen fortfarande är sned. För det var värt det. Det vore så fantastiskt om jag kunde orka sånt här varje dag. Det skulle i och för sig inte vara roligt om jag gjorde det varje dag, men det vore ändå underbart att klara av något på riktigt. Men men, idag har varit en bra dag, jag bortser från kvällen, och bär med mig att allting inte är skit jämt. 

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

ja, det var verkligen en tankestallare for mig! aven om jag redan kande till en del.

jag ar overtygad om att du fixar det!

det kanns hur bra som helst har :) kanns otroligt bra att alltid ha en pastor till hands nu nar jag varken har min psykolog eller nagon annan jag brukar kunna prata med. de ar jattesnalla har, verkligen.

kram!

2013-09-06 @ 17:20:23
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Elin, jag är så stolt över dig! Roligt att du har hittat något som du tycker är roligt och dessutom är duktig på. Kämpa vidare och håll huvudet högt! :D <3

Svar: Allt går, kära Elin. Ge maten tid och tålamod Och framför allt; våga se dina egna framsteg. <33

Jag kommer nog att tröttna på att bara städa hotellrum, så ja; jag vill vidare. Samtidigt funderar jag på att börja läsa, kanske redan till våren. Jag ska ringa runt och kolla vad utbudet är och om det är som jag hoppas. :)

Kram

2013-09-06 @ 17:57:00
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Hanna

Ibland är det skönt när saker är som dom borde, som dom varit. När det inte är så mycket tid att tänka och känna.

Sen att man får tokdippen efteråt är ju en annan femma.

2013-09-06 @ 22:59:46
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Du är duktig på mycket Elin, förhoppningsvis kommer du en dag att se det själv också♥

2013-09-10 @ 15:14:16
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0