Lite ledsam dag

Det har hittills varit en ganska tung dag, mår inte så bra. Vaknade med ångest och den har väl inte dämpats direkt. Det brukar den inte göra om jag äter. Då har jag ätit knäckebröd. Med smör och ost.. Känns så förbannat ovärt att äta. Vad är poängen liksom? Jag överlevde när jag vägde 40% mindre så varför ens kämpa sig upp hit, och dessutom ännu längre. Jag vet att det är sjukt tänkt och inte alls vad jag borde tänka, men jag har liksom ingen riktig motivation till att försöka längre. Jag är inte bättre än så här. Det är inte roligt längre. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: oj guu vad länge. anorexi och bulimi, vad har du?
men går svullnaden ner när kroppen börjar vänja sig vid normalt ätande och stabiliserat sig och återhämtat sig kroppen efter allt den varit med om?
åå tack! ska skriva ner lite texter och skaffa en pojkvän;) ,

2013-09-28 @ 16:13:31
URL: http://whofelicia.blogg.se
Postat av: Erica

Men jag tror att det en dag kan bli bättre. Om du bara inte ger upp. <3

2013-09-28 @ 17:31:13
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Hanna

Det är ju det här med att överleva och leva inte är samma sak. Eller, inte ska vara samma sak. För oss känns det väl rätt lika men sådär i princip så är det ju vitt skilda saker. Jag överlevde också när jag vägde tio kilo mindre. Liksom jag gör nu. Men jag levde ju inte. Inte för att det är så att jag bajsar regnbågar och rider barbacka på enhörningar nu, inte alls, men jag kan iaf stå upp mer än fem minuter i sträck utan att svimma. Jag tror det är mer liv.

2013-09-29 @ 10:53:33
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Anonym

japp så är det, har du varit där? men det låter ju positivt!!! med vikten och att du snart har menst för hoppningsvis! fy vad jobbigt med rygg och hjärtproblem, jag känner att mina leder knakar och håller på, så har förstört min kropp med för jävligt!!
KRAM

2013-09-29 @ 11:16:16
URL: http://whofelicia.blogg.se
Postat av: Jasmine

Du överlevde kanske då, men Elin, det är skillnade på att överleva och att faktiskt leva livet. Fortsätt kämpa mot en mer hälsosam vikt och relation till mat. Jag tror på dig. <3

Svar: Tack för att du än en gång ger mig styrka och självförtroende genom att skriva personliga och värmande ord. <33

Den sextonde gör jag ingenting än så länge, är ledig från jobbet. Kommer du till Stockholm då? :)

Kram

2013-09-29 @ 13:45:40
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

det har jag! :)
vi är så upptagna att jag knappt hinner längta hem, haha :P nej men sen är det så fantastiska människor här som jag trivs kalasbra med! och ett äldre par varav kvinnan är lite av en mamma till oss här, vi kallar henne mamma ;)

det är allt du kan göra!
kram

2013-09-29 @ 18:13:09
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0