Fredag

Så var det fredag, även om det hela dagen känts som lördag. Inte för att det gör något. Jag och mamma har haft en ganska lagom dag med lite shopping, städning och hundlek. Inte för att alla hundar är stimulerade, tydligen. Min hund, som jag påstår är lat och bara vill leka tio minuter om dagen, vill fortfarande leka. Valpen är tack och lov helt slut och sover.

Ikväll blir det lite utmaning och lite familjemys, för imorgon blir jag själv hela dagen då mamma och pappa åker till Småland. Ska bli skönt, men samtidigt lite skrämmande. Jag är inte så bra på att vara ensam just nu.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

ja, det känns bra :)

härligt, bra jobbat!! :D
kram!

2013-09-27 @ 21:14:52
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Skönt att du är efter omständigheterna piggare. I vår aningen mindre friska värld är ju även den relativa piggheten rätt välkommen känns det som.

Jag gillar namnet faktiskt, det börjar sätta sig. Pim, Pimme... både Thåströmsmeknamn (Pimme) och en karaktär får ne n bra barnbok (varför är det så ont om q) och lätt att säga och runt och fint i munnen. Jag gillar.

2013-09-27 @ 21:40:35
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det låter tufft att behöva prata om sådan jobbiga saker, men det är säkert så att du behöver få det ur dig ordentligt. Jag hoppas denna behandlingen kan hjälpa dig vännen♥
kramar

2013-09-28 @ 01:20:23
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0