Ah, oh, ih

Jädrans vad full jag är. Det gör mig inget. Är rätt nöjd med att inte känna något alls. Jag uppmuntrar inte alls till att dricka för mycket, men drick av RÄTT anledning. Alltså inte den anledning jag dricker för. Drick för att det är gott och för att du njuter av det. Inte för att bedöva och få försvinna ett tag. 
 
Dagen har varit lika risig som väntat. Jag gillar min chef, mina arbetsuppgifter och en del av de boende, men stöket, de höga rösterna, tempot, kraven och min osäkerhet är tufft. Inte alls vad jag klarar, men jag kämpar och vet inte riktigt hur det ska gå till, men det ska gå. En vacker dag är jag kanske i samma form som jag en gång var. Eller kanske inte. Det känns tveksamt om jag är ärlig, men jag vägrar ge upp mitt liv. I alla fall livet totalt. Just idag är jag stark nog för att inte ge upp mitt liv, utan bara dagen. Men det kan ändras på en kvart. 
 
Jag har i alla fall fått en massa uppmuntran, tacksamhet och pepp från en otroligt fin människa, som, antagligen utan vetskap, varit anledningen till att jag ens funnit det värt att försöka. Jag möts, förmodar jag - icke ensam, om att få ett leende, en snäll kommentar och en trygg information om dagens uppgifter. Klart det är svårt för mig att ta ansvar, få ansvar, våga visa tillit och ens försöka kämpa mig igenom dagarna - jag är van att ge upp, men jag kommer aldrig ur det här om jag inte utmanar, inte försöker och inte chansar. Så here I come - idag har jag satsat och försökt ge igen allt det jag fått. Tack alla fina för att ni finns. Mamma, pappa, pojkvän, Cili, psykolog, kontaktpersoner och chefer. Jag är faktiskt tacksam, även om jag är usel på att visa det. 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Det låter som blandat det där. Bra fast lite mycket typ?

2013-09-26 @ 23:04:53
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: linah brown

när man har anorexia
ser man inte att man är smal då ?

2013-09-27 @ 03:37:43
URL: http://broownskin.blogg.se/
Postat av: linah brown

sv; jaha tack för svaret:)
hoppas att du inte tyckte det var ''elakt''
men har alltid undrar ifall man verkligen inte ser
eller om de bara är en känsla

<3

2013-09-27 @ 10:56:01
URL: http://broownskin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0