Det här med sjukhus

Så var ännu en dag till ända. Och vilken jävla pissdag. Försov mig när jag skulle till kjell. Sovit fyra timmar totalt i natt. Kom till kjell, mådde uselt, hade ett tufft samtal, skar för djupt på toaletten, tejpade, la papper och band en nylonstrumpa runt. Idiot. Gick vidare till praktiken, gick med några från boendet till kyrkan där jag insåg att såret var alldeles för djupt så tillbaka med boende och vidare till akuten, kirurgen och jobbiga timmar ensam tills Maria kom och fick mig att i alla fall andas. Tack älskade du <3

Hem med en sur mamma, fick en utskällning av pappa som babblade om att så bra funkade nya medicinen, att det här var fem steg bakåt och blabla. Jag för min del stängde av och somnade i soffan.

Ligger här med hunden och funderar på varför ett för djupt sår är steg tillbaka. Det är ju inte så att det är mitt enda sår. Jag skär flera gånger varje dag ändå menar jag? Och det är inte första gången jag har sår som behöver sys. Det finns ett antal sår som skulle behöva sytts med dagens mått mätt. Det struntar jag i.

Nu är jag utmattad mentalt, kroppen protesterar mot minsta rörelse och livet känns rätt hopplöst. Är jag inte bättre än så här? Trasighet, sjukhus, ångest och tabletter i en oändlig röra, som snurrar runt runt som en storm och i stormens öga står jag med tårar i ögonen och funderar på vad det är jag kämpar för.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Fina du. Det var bra att du fick såret sytt, att du inte struntade i det den här gången. Jag hoppas du får sova inatt!

Kramar och tankar!

2013-10-30 @ 00:39:44
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Bra att du gick och fick såret sytt, men jag blir så in i helvete orolig för dig. Vännen vad ska jag göra?

2013-10-30 @ 13:34:34
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0