Dagen idag

Det är söndag idag. Riktig söndag. Det har varit en både bra och dålig. Som jag sa till en vän: det har blivit bättre på en del plan men sämre på andra. Fysiskt är det tungt. Abstinensbesvär blandat med insättningssymptom och en redan sargad kropp. Har varit rastlös, haft ont i leder och huvudvärk som lindrades med hjälp av voltaren och en migränmedicin. Nu är det bättre även om det är kämpigt. Ångesten lurar, men samtidigt finns de stramande stygnen där och påminner om alla problem det medför. Allt för att jag en gång ville komma undan ångesten som började bosätta sig i min kropp när jag lämnade dåvarande pojkvän. Pojkvännen som förstörde allt. Lärde mig hata den jag älskade, lärde mig hata mig själv. Och lärde mig att jag var värdelös. Jävla pissiga små metallbitar. Jag hatar att jag älskar rakblad. Jag hatar stygn, bråken som kommer med, de allt avlägsnare dagarna utan långärmade tröjor, hatar att det behöver stå i almenackan att jag ska till ett sjukhus igen, hatar att bland mina tågbiljetter och pepplappar med fina ord från psykologen behöver ligga papper om alla stygn. Och trots allt detta så ligger rakbladet nära till hands. Lättnaden blodet innebär, hatet det för med sig, alla jobbiga samtal, alla bortglömda fina saker jag en gång kunde och ville. Allting i en enda röra. Så ikväll: inga rakblad. 
 
Nu har jag bestämt mig för att höja lyrican en sista gång innan jag pratar med läkaren igen. Det känns både bra och dåligt. Allmänt mår jag bättre, generellt, men dipparna, nedgångarna är svårare att hantera nu när jag inte har vid behovstabletter. Det är i sig bra, 25-35 atarax och lergigan om dagen funkar inte riktigt i längden. Insåg jag och får nu sitta med samma skit som när jag slutade med Theralen för snart två år sedan. Abstinensbesvär kallad det visst. På tabletter som inte är beroendeframkallande. Jag är en idiot. En trasig idiot som för tillfället överlever.  

Kommentarer
Postat av: Felicia

Vänta, har han lämnat dig? Din kille? Va?

Och du må vara en idiot ibland, men det är vi alla, och som du skriver, du överlever, det gör du alltid. KÄMPA!

SV: Tom, som jag vet inte, typ att jag slutat bry mig, försöker ta tag i missat plugg, men orkar bara inte...

Ja, sen jag började med P-ringen, men denna gång var hemskare än någonsin förr, sjukt äckligt :/

Det går bra. Är ju tillsammans med min pojke, snart ett halvår, helt galet att tiden gått så fort,.. Men det känns bra, älskar honom på riktigt, något så in i helvete mycket!
puss

2013-11-04 @ 17:16:09
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Felicia

Bra, blev orolig, inte bra, för blev förvånad!

Du kommer bli frisk och bra, det ger jag mig dit ord på.

Jag vet inte, hoppar över saker i skolan när jag är hos pojkvännen, orkar inte, har slutat dansa för denna termin, jag fick ingen glädje, blev bara ledsen att all glöd för att dansa bara försvunnit..
Min kille är den som gör mig glad och som också får all skit, han kom precis i det läget jag verklgien vill ge upp lite på livet... och han finns kvar.

kramar, och sov gott

2013-11-04 @ 22:17:20
URL: http://fjaelkis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0