Vidriga dag

Det har varit en vidrig dag. Begynnande huvudvärk på praktiken så jag var allt annat än trevlig. Det hela slutade med att jag inte sa någonting överhuvudtaget istället, bara för att slippa höra mig själv låta trött och kort i tonen. Kom hem och mådde inte ett dugg bättre, fick i mig en köttbulle och inte ens en halv potatis. Det går så himla fort för äs att utnyttja när det finns chans att fuska. Gick och la mig och sov i två timmar och vaknade upp mycket piggare men med mer ångest. Att det ska vara så svårt detta att må bra. Kunna må bra. Jag kanske inte är menad att må bra. Eller ja, jag kanske är för dålig på att klara av det. 
 
Imorgon kommer mormor och morfar. Jag är sjukt nervös. Hur ska jag klara de kommande sex dagarna? Hålla masken är prio ett i alla fall. Det kan jag för det mesta. Mamma ser i alla fall fram emot det, tror det blir bra när hon får träffa mormor igen. 
 
Nu tänkte jag försöka sova bort huvudvärken få se om jag överlever morgondagen. 

Kommentarer
Postat av: Erica

Svar: - Ja, att tiden går fort har du rätt i. Men jag inser också att det är viktigt att jag njuter av den tid som är nu och inte bara tänker på vad som ska hända sen. Jag kan se fram emot det, men jag måste också leva här och nu och ha fokus på det som händer nu. Tror att jag lyckas bra med det. :-) Jag har accepterat att det inte är rätt tid att åka nu, att det som jag gör nu är något bra och att det kommer fler chanser i framtiden.
- Jag planerar inte att vara en av ledarna för missionsbasen, utan "bara" en av missionärerna. Så jag skulle inte leda hela arbetet. Men då våra pastorer väljer basledare är det absolut inte ett krav att ha varit på en missionsbas innan, så långt jag vet. Däremot väljer de ledare som har visat att de kan leda och ta ansvar. De blir då inte bara ledare för missionsbasen utan också pastorer för den nya kyrkan som kommer att startas upp.
- Jag har inte så lätt för att bli brun, men om jag har solkräm kan jag absolut ligga och sola utan att bli röd. :-)

- Låter som en jobbig dag! :-( Men hoppas att idag blir mycket bättre! <3

2013-05-21 @ 12:04:55
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Jasmine

Svar: Solen kommer strax efter lunch och är kvar fram till sex-sju. :)

Åh, du minns - imponerande. Vi hittade ett bord till mig, men jag vill fundera lite. Dessutom fick vi inte plats med det i bilen, haha.

Orken kommer i takt med att du gör framsteg. Jag är stolt över dig. Det blir lättare, tillslut. Och när förändringen väl sker, då är lyckan på topp. Ge det lite tid och tro på din egen förmåga att lyckas. :) <3

Kram

2013-05-21 @ 18:13:33
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0