Usch och usch

Matångest på hög nivå. Ätit pasta idag. Jag älskar pasta. Egentligen. Bara att ätstörningen hatar det något fruktansvärt. Så jag åt men behöll det inte. Ledsen älskling, jag försökte verkligen. Lyckades jävligt dåligt med det dock.

Mår allt sämre känner jag så det var på sätt och vis skönt att få träffa Jocke och få andrum från dalen som gräver sig djupare, som gräver sig allt djupare desto mer jag tänker. Hur länge nu dessa andrum räcker till. Det blir egentligen bara värre och värre varje gång jag kommer tillbaka istället. Så det har sina nackdelar också, även om det är en hel del positivt.

Ja, hur som. Jag vet inte hur jag ska lösa den här svackan, hur jag mest effektivt ska ta mig upp ur den. Om det går. Det kanske det inte gör, kanske helt enkelt får låta tiden gå som jag gjort alla andra gånger. Äta några tabletter, skära några nya sår, springa några mil, hata mig själv lite mer och eventuellt låtsas vara lite bättre än jag är. Om jag orkar. Vilket verkar vara tveksamt.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

det destruktiva gör inte måendet bättre mer än för stunden. men det vet du ju..♥

sv: ♥

jo, livet är ju fullt av prövningar. sen blir det ju olika mycket för olika personer.

vad jag vet än så länge.. men de kan ju höra av sig när som.
kram

2013-05-07 @ 23:11:40
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Elin, blir ledsen att du mår såhär och att jag inte kan hjälpa dig. Du behöver maten, precis lika mycket som alla andra. Det destruktiva hjälper bara för stunden, det är inget som gynnar dig i långa loppet så var klok, jag vet att du är det innerst inne.

Haha raring, du är ju för söt du. Jag är faktiskt inte något bra i köket. Håller på för sällan för att bli bra. Jag lovar att den där pajen är enkel, väldigt enkel till och med. Testa, och om du misslyckas, vad gör det? Egentligen?
♥♥


2013-05-08 @ 11:50:38
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Hanna

Hata, hata, hata svackor. Hata svält, hata självskador. Fan ta all skit helt enkelt.

Det är inget fel på min kropp mer än att den inte fungerar som ätstörningsvården säger att alla gör och jo, jag äter för mycket. Det är det det är fel på. Jag orkar inte skriva ut allt jag äter just nu men det är för mycket. På riktigt.

2013-05-09 @ 00:03:50
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0