Trött

Det är stört hur man kan vara så här trött. Hur blev det så här frågar jag mig om och om igen. Utan att få några vettiga svar om jag ska vara helt ärlig. Jag verkar ha kört fast i något slags ångesttillstånd. Någonstans lurar den alltid på mig, vet att jag inte kan fly. För jag verkar inte riktigt kunna det. Jag är kanske fast i det här. Körd. Chanslös. Alla andra kommer så himla långt, kämpar och vinner. Jag kämpar och förlorar och kommer verkligen ingenstans.

Är trött på det här. Så innerligt trött på allt. Hur jag ska ta mig ur det här har jag ingen aning om.. Om det går. Jag är kanske körd.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

när du var som mest underviktig, vad motiverade dig att kämpa då? och vad har motiverat dig att kämpa alla andra gånger? du kan om du ger dig tusan på det, det är jag dundersäker på.

sv: fin du är som säger så ♥♥
och tack så jättemycket för gratulationen! :)

kramar!

2013-05-27 @ 23:35:11
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Känner igen känslan så mycket. Det är som att simma motströms i en gödselstack... Man kämpar och kämpar men inte kommer man framåt och överallt på vägen luktar det skit och är äckligt.

Tack.. fast alltså det här med tighta jeans kommer aldrig bli min grej. Har aldrig gillat det. Alltid gått i kläder med mer rörelsefrihet i. Känner mig lite naken i kläder (framförallt byxor) som sitter åt. Det har faktiskt, vad folk än säger, inte så mycket med äs att göra. Jag har helt enkelt aldrig trivts i det. Sen blir det såklart inte lättare av att jag får stört mycket ångest av att visa upp mina ben ofentligt. Fast tighta jeans känns värre än att ha bikini om jag ska vara helt ärlig. För att jag inte känner mig bekväm i det, inte hemtam liksom. Det är inte jag.

2013-05-28 @ 09:37:46
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Diana Doss

haha, det har du iofs rätt i :P
tack fina! ♥

du måste hitta fler anledningar som motiverar dig att fortsätta kämpa, skriv upp allt du kommer på, brainstorma!

kram

2013-05-28 @ 11:49:14
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag har knappt orkat ska jag säga dig, men i min familj får man inte klaga så det var bara att köra på och låtsas att allt var frid och fröjd. Kollapsen kom nu.

♥♥

2013-05-28 @ 13:59:23
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Erica

Så många gånger har jag önskat att det fanns något som jag kunde göra för att få dig att må bättre. För att ta bort din smärta. <3

2013-05-28 @ 20:41:53
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0