Rörigt

Ikväll har det varit otrolig rörigt hemma. större delen av dagen har ägnats åt bilåkande. Tre timmar upp till stugan (inklusive pauser hit och dit), en timme i stugan där vi visade mormor runt, inspekterade nya stugan som vi ställt upp, och analyserade och recenserade pappas arbete med alla farmors flyttgrejer. Vidare till Enviken där vi efter många om och men hamnade i farmors soffa. Kaffe och jordgubbar, jag vågade mig på grädde till, sedan hela vägen hem där vi landade vid halvsju. Där det riktigt röriga började. Cili kommer, vart ska vi sova med alla hundar. Ska vi bada badkar eller inte, sen kom väl Cili och åtta hundar skulle delas upp i rum och ställen på tomten där de inte mötte varandra. Min tax är så otrevlig mot yngre tikar från andra familjer. Så hon med våra andra tre i hundgården medan Cilia tre sprang runt i huset och morfars i hans bil. Sen har det varit ett evigt flyttande på dessa hundar och ett evigt skällande på våra hundar som låter. Allt medan jag sprungit runt och känt mig både dålig, värdelös och framför allt tjock. Hur blev jag så här Vidrig? Jaja ett ständigt återkommande problem, denna ångest. 
 
Imorgon åker vi till Hofors för tävling. Klockan står på 04.40... Cili kommer få ett helvete att få upp mig. Vi bestämde oss sedan för att sova i stugan, dit det bara är en halvtimme från tävlingsbanan. Kommer bli en lång dag imorgon. Som dagen idag varit. 
Nu: ännu en tablett och god natt. 

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hej finaste Elin, det låter som om du har haft en del att göra. Hur orkar du??
Igår kom jag hem till Göteborg igen och nu kom kollapsen efter att ha försökt hålla ihop i tre veckor borta. Det kommer bli ett par tunga veckor här hemma nu för att försöka komma ikapp efter detta. Ännu en gång ställer jag mig frågan hur jag någonsin ska kunna jobba som en normal person när jag knappt har fixat två veckor. Jävla skitliv!

Tänker på dig♥♥

2013-05-27 @ 11:55:01
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0