Mormor och morfar

Ikväll dök mormor och morfar upp med husvagnen och hunden för att stanna i sex dagar. Det känns blandat, självklart roligt att träffas, jag är bara otroligt dåligt sällskap och mår så ruttet, men jag hoppas att jag kan hålla ihop i alla fall. 
 
Mår i övrigt rätt botten. Hade ett otroligt tungt samtal hos psykologen. Diskuterade rakblad, via en EMDR-övning. Jag har inte riktigt vant mig vid dem och att de tar så mycket psykiskt. Efter en bra stunds övertalning fick han mig att lägga upp rakbladet jag har i mobilen. Mina händer skakade och jag fick nära på en panikattack, men han hjälpte mig andas så det gick okej till slut. Tack och lov för min bästa psykolog!

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

Ja, hon har varit en stor hjälp faktiskt! Ah juste, hur hittade du min blogg egentligen? :) kul att veta ju, du har ju hängt med så länge :)

Ja, jag är nöjd med min lön :)

Kram

2013-05-22 @ 00:57:59
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Sophia

Jag hoppas att du mår bättre med din mormor och morfar vid dig nu dagarna framöver. De gör en alltid på bra humör.

Du är otroligt duktig som tog fram och rakbladen och gav dem till din psykolog. Det är ett enormt steg.

sv: Jag tar studenten 5 juni ;)
hehe, det är en del som tror att jag är äldre än vad jag är :P hihi ^^

Otrolig pojkvän du har! Jag hoppas att jag får en sådan pojkvän ^^

Även fast det inte var så mycket mat du åt så var det i alla fall nånting. Du skippade inte och det är huvudsaken. Det är bara att kämpa vidare <3

Vad är dina maxdoser? Jag får bara ta en sömntablett vid behov, och samma sak gäller vid insomningstabletten. Lergigan får jag ta 1-2 tabletter, MAX 4 per dag.
Jag blir ganska trött av ångestmedicinen :/ Vilket inte är så bra om jag tar den mitt på dagen. Jag skulle gärna vilja ha en annan sorts ångestmedicin som inte gör mig dåsig. Jag vill inte bli trött mitt på dagen.
Du kanske borde säga till din läkare att du vill ha en annan medicin om inte atarax hjälper.

För oss spelar det inte så stor roll om vi har en hund på halv/helfoder eller inte. Bara vi har en hund ^^

Just nu har jag det väldigt tufft hemma. Jag måste ta fler näringsdrycker och jag får inte träna löpning :'( Min värld går under! Hur ska jag överleva? :(

Kram <3

2013-05-22 @ 22:22:23
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0