Jesus vad trött jag är

Usch vad jag är trött. Kroppen är riktigt ur form känner jag så det är väl inte så konstigt att det är jobbigt bara att gå uppför trappan. Och nej, det beror inte på undernäring. Jag är så ofantligt sliten efter allt, men det är ungefär som väntat. Det har varit en tid av lite vila och den vila som varit har snarare varit att jag totalt däckat av feber så det räknas inte riktigt.

Fy nej, nu har jag varit på äldreboendet. Inte särskilt roligt faktiskt. :S

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Ta vara på dig. <3

Svar: Tack för de fina orden. Nästa gång du kommer på besök blir det potatissallad - självfallet! :D

Kramar

2013-05-02 @ 13:01:25
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana Doss

ja, och ännu värre när jag inte hade min kompis med som hr haft gruppen längre... :S

repetera det för dig själv varje gång du tänker att du är värdelös, det är DÅ du ska fightas och ba "håll käften, jag är för tusan grym precis som jag är! så våga inte lura i mig nåt annat!"

återkommer med visumet och det när jag vet hur man gör ;)
kram

2013-05-02 @ 21:49:56
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Mallan

Vad tråkigt att du är så trött och känner dig sliten :/ Hoppas du kan vila upp dig ordentligt till helgen ♥

Ta hand om dig fina du ♥

kramar!

2013-05-02 @ 22:07:43
URL: http://mallanolsson.devote.se
Postat av: Mallan

Tack fina du! Ja, kanske var det detta jag behövde, något som fick mig ytterligare ett steg på vägen.

Vad skönt om det känts ljusare för dig! Jag hoppas du kan se detta som en ny början, något som du ska fortsätta sträva efter. För du är värd att få må bra, att känna dig lycklig. Gör saker som du mår bra av!

De är där för att hjälpa dig, oavsett om du behöver mer eller mindre hjälp. De kommer aldrig se dig som någon belastning utan de vill enbart hjälpa dig till att må bättre! Jag tänkte också så i början men nu är jag positivt inställd till dagvården och det är då den ger mig något.

Kramar

2013-05-03 @ 10:01:36
URL: http://mallanolsson.devote.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hej raring, jag har knappt suttit vid datorn de senaste dagarna då sambon varit hemma och då umgås jag hellre med han (plus att jag verkligen inte orkat med bloggen alls).
DU är så himla bra som lyckades vara med på det där bröllopet. Beundrar dig!

Hoppas du får må bättre snart, det vet du att jag önskar varje dag!
Kramar

2013-05-03 @ 10:47:42
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Hanna

Känner igen den där tröttheten. Min samtalskontakt brukar säga att jag är dränerad på all ork och all energi och det känns som en passande beskrivning. Det är som om någon tagit och sugit ur all form av ork och lämnat kvar en som en hög bara.

Fast alltså.. så länge man tränar omväxlande går det ju att träna varje dag. Inte som att elitidrotsmän har två tre vilodagar i veckan. Jag kanske skulle må allra bäst av att vila någon dag men framförallt så är väl det som är fel att jag tränar även dom dagarna jag inte orkar (mentalt eller fysiskt). Om jag tränade alla dagar i veckan och alltid ville och alltid kände mig pigg och fräsch så skulle jag nog inte se det som för mycket.

Ja, nej kursen är som sagt.. på en låg nivå. Men jag försöker desperat få praktik eller arbetsträning på veterinärklinik och det får jag inte för jag valde fel gymnasielinje. Dom släpper typ inte in någon som inte gått naturbruk.Så jag tänkte att det här är i alla fall ett steg närmare.

Men att du överhuvudtaget har träffat illrar gör dig betydligt mer erfaren än dom flesta. Merparten av dom som träffar på våra illrar när vi är ute tror att det är minkar, hermeliner, konstiga katter, uttrar... well kanin. Har hört mycket spännande. HUr han kom på att dra ut böckerna? Tja han var uttråkad och ville sysselsätta sig gissar jag.. Dom sticker nosen i allt och provar allt.

Än så länge har vi bara kört två pass med väskan men han kommer fixa det rätt snart, alltså att sitta i stängd väska och följa med. Han är smart den där lilla vita jäkeln=p.

2013-05-03 @ 10:59:56
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0