Hur blev man så här

Det är struligt nu. Jag känner mig fel på alla sätt som går. Tjock, självisk, konstig, svag, feg, ful, hopplös, krävande, i vägen, korkad, äcklig. Helt igenom värdelös kan man säga. Och någonstans inom mig känner jag att det är så. Att det inte finns något bra med mig. Något som är värt något. Något jag kan vara nöjd med själv. För jag är så otroligt missnöjd med allt. Allt jag är, gör, tänker, vill. Allt är fel. Det finns nog ingen mening med mig.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

bara för att du känner så betyder det inte att det är så. kom ihåg, du är inte dina tankar. något jag vet att du är riktigt bra på är att sätta ord på dina känslor genom text. att skriva över huvudtaget är du väldigt duktig på faktiskt!

sv: ja, känns lite tråkigt faktiskt, för jag vet ju själv hur det var när man var i den åldern och det knappt kom nån på träningen. då ville jag bara åka hem på en gång och gömma mig under täcket, för jag kände mig så fruktansvärt obekväm när det blev sådär annorlunda. nej, jag tror inte papporna har mitt nummer...

ja, poängen med att ljuga om det skulle väl vara att du säger det bara för att va snäll? för att få mig att tro att min kropp är finare nu än då?
wow, tack för dina ord!!

kram!

2013-05-09 @ 16:46:07
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Det finns mycket bra med dig, främst att du är en go' och mycket uppskattad vän.

Svar: Tack för orden. Det känns redan så mycket bättre och all tid med R uppskattas så. Dessutom känner jag inte samma behov av att räkna timmar och minuter - jag vet att vi alltid har kvällarna tillsammans, och det betyder så mycket.

Visst finns ön och alla minnen kvar, de släpper jag inte. Dock är det en annan känsla att vara tillbaka hemma, en känsla som bara vittnar om att jag funnit ännu ett hem som jag trivs med och som jag känner mig trygg i. :)

Kram

2013-05-09 @ 22:06:18
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0