Full rulle

Det har varit en otroligt lång dag. Jag är helt slut. Andra människor jobbar åtta timmar, fem dagar i veckan. Jag har jobbat sju timmar, EN dag och jag skulle vilja sova till nästa vecka. Nu tillåter varken mina hjärnspöken det och jag skulle trots tröttheten bli rastlös ganska snabbt. Kanske har också sömnbristen sin roll i det hela så jag valde att inte ta det lugnt när jag kom hem. I rädsla för att somna och sova för länge och därmed inte kunna sova i natt och så fortsätter evighetshjulet bestående av sömnbrist och ångest.

Dagen har ändå varit bra, jag trivs ganska bra med arbetsuppgifterna även om det känns osäkert för mig att få ta eget ansvar för mig själv igen. Visserligen är det lite skillnad på att ta hand om mig själv och att ta hand om arbetet. Ta hand om mig själv tvivlar jag starkt på att jag kan göra med någon större framgång, men arbetet är givande, det är mestadels roliga människor, trevliga arbetskamrater, en väldigt bra handledare och en ovanligt hemtrevlig miljö.

Och till Anette; tack så hemskt mycket för kommentarerna. De värmer.
Du verkar ha rätt, det är många som är tacksamma för att jag tar mig tid att prata med dem och bara lyssna på det ingen annan hinner eller orkar.
Och jag har ett fantastiskt stöd. Min familj är underbar, de har alla räddat mitt liv, mamma gjorde att jag överhuvudtaget gick ut gymnasiet. Min pojkvän peppar och stöttar till 100 % och jag har flera vänner som finns där och får mig att inte ge upp. Så ja, det finns ett starkt stöd för mig, är bara jag som inte riktigt kan tillvarata det.

Nu; hockey.

Kommentarer
Postat av: patriciac.blogg.se

Affe kommer tack och lov i morgon och sedan stannar han fram till tisdag så himla skönt för mig. Men det har varit så konstigt att vara utan honom. Tur att det inte funnits så mycket fritid, då hade jag nog inte klarat mig.

Hade lovat att jobba och kan inte bara skita i det då, även om jag önskar att jag kunde.
Tänker på dig<3

2013-05-16 @ 23:13:47
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Anette

Du kan! Det gäller att komma över den där tröskeln och Våga Tro på att det går. Att det håller. För det gör det! Glöm aldrig att du ÄR inte sjukdomen eller ÄS - du är en alldeles egen person med många fina egenskaper. Alla är vi bra på något :) Att få bort de där tankarna att du inte duger eller att du inte är värd något. Jag har själv brottats med dålig självkänsla i unga år (är nu en medelålders "tant" ;) ). Sen fick jag en personlig tro på Gud. Det har stärkt mig oerhört. Att det finns en mening med livet. Att jag är värdefull. Precis som du också är. Jag tror inte på "Ödet" eller "Slumpen" utan jag tror på en Gud som älskar mig. Han har skapat oss med en fri vilja. Jag har gjort mitt val. Även om jag är en känslomänniska som lätt blir orolig för saker o ting så har jag nu en grundtrygghet. Den finns där, djupt i själ o hjärta. Ingen religion med en massa konstiga regler och måsten, inget "New age-tänk" - utan en ren och ödmjuk barnatro :)Det håller!
Bless you!
Kram <3

2013-05-16 @ 23:18:11
Postat av: Diana Doss

Visst var det! ^^ ok, ingen aning! Svårt att välja ut något för allt är ju så olika saker. Hittade du nån favorit eller? :)

Japp, så nu är det dags att byta spår och lära dig att du ÄR värdefull och värd att må bra!
Kram <3

2013-05-17 @ 01:30:32
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Erica

Svar: - Har två år kvar nu, så det är mer än halva utbildningen kvar (den är tre år) och jag tror att det kan vara en bra idé att jobba åtminstone ett tag direkt efter examen. Det är inte så populärt med sjuksköterskor som blev klara med utbildningen för flera år sen och inte har jobbat efter det. Det är bra att börja medan det är färskt i huvudet liksom. Så jag tror att jag vill jobba åtminstone ett halvår-ett år efter examen. Sen vet man ju aldrig vad som händer sen heller. Helst vill jag vara med och starta upp en missionsbas från början, så beroende på hur det ser ut då jag har pluggat klart så kanske jag antingen åker direkt eller väntar i två-tre år till efter det. Det beror på.
- Jag vet inte exakt. Men det blir säkert åtminstone 150 personer om man räknar in alla som kommer från USA också.
- Så länge man är noga med att smörja in sig med solskydd så brukar det gå bra. :)

Att jobba åtta timmar om dagen i fem dagar är ju en vanesak också, så om du inte är van att jobba alls är det inte så konstigt om du blir trött efter sju timmar en dag. Speciellt inte om du har svårt att sova! <3 Vad är det för jobb, förresten? Är glad att du trivs där!

2013-05-17 @ 11:15:12
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0