Viljans dilemma

"Du kan bli allt du vill, bara du vill tillräckligt". Det har jag hört miljoner gånger nu. 
 
Men om jag inte vill då? Jag vill inte för att jag är rädd att jag vill men misslyckas med det jag vill. Då vill jag ingenting mer. Och kommer aldrig mer försöka heller. 

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det där är precis samma tankar som jag har. Jag vill innerst inne ganska så mycket, men aldrig i mitt liv att jag skulle våga mig på att försöka:(

2013-07-12 @ 11:53:50
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Hanna

Att inte våga vilja, att inte kunna vilja, att inte kunna känna lust att vilja. Det är nästan mitt största problem. När jag får frågan vad jag vill brukar jag svara att jag vill vilja. Jag vill kunna ha drömmar, vilja göra något.

Jo, efter så många år som vi snurrat runt i vården skulle det ju vara märkligt om man inte snubblat över någon vettig männsika mitt bland alla puckon. Jag har ju arbetspsykologen på umia, min utredande psykolog nu och även om vi kanske inte kommer någonvart så är min samtalskontakt guld värd nästan alltid. För han finns kvar och han kan hantera mig bra mycket bättre än merparten av alla människor. För att jag faktiskt öppnar mig mer för honom än andra. Har också stött på en och annan läkare och sköterska på akuten som bemött mig bra och varit... ja helt enkelt mänskliga. Det är en jäkla tur att det finns en del sådana stjärnor bland dom andra. Jag tror det skulle finnas fler psyklik annars.

2013-07-14 @ 12:00:47
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0