Samma rubrik om och om igen

Mår så pissigt extremt dåligt just nu. Både fysiskt och psykiskt börjar jag så smått bryta ihop. Vad händer med mig frågar jag mig emellanåt. Tills jag kommer på att jag är en stor jubelidiot som misshandlat min kropp i princip i hela mitt liv. 
 
Perfekt känner jag nu, då eventuella diagnoser haglar över mig. På sätt och vis är det skönt att höra dem, leta efter skäl till varför jag inte har just den sjukdomen. Något kan man alltid hitta. Därtill det faktum att det uppenbarligen finns konstiga människor som fortfarande bryr sig om mig, trots alla svek och dumheter jag lyckats med under de senaste åren. 
 
Hur som helst, allt från influensa till förkylning, spänningshuvudvärk, migrän, och nu sist hjärnhinneinflammation har dykit upp. Vet inte vad man helst vill. Influensa tar det en månad för mig, normalt sett, att bli frisk ifrån, förkylning kan jag utesluta på en gång, spänningshuvudvärk hade jag i tre år som yngre så det kan jag också utesluta, migrän vette fan, jag har för många andra problem för att det ska kunna vara det. I alla fall enbart det. Hjärnhinneinflammation vet jag inte heller. Vet för lite om det, men så allvarligt är det nog inte. 
 
Man kan kort sagt säga att jag är otroligt trött på det här. På mig själv, på min kropp och alla konstiga tankar och idéer jag inte har någon kontroll över. 

Kommentarer
Postat av: Anna

Jag tycker att det låter som borrelia! Har de kollat det?

2013-07-07 @ 18:34:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0