På väg

Är nu på väg till stugan med pappa. Mamma blir hemma någon dag till pga influensa. Vi har sol, mycket sol, värmen klagar jag inte på, bara lite ljust ute för mina ljuskänsliga ögon.

Det ska bli skönt att komma till stugan och vila.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

njut i stugan nu vännen♥

2013-07-17 @ 11:26:57
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Hanna

Stuga är fint. Jag hoppas du får några lite lättare dagar.

2013-07-18 @ 00:08:56
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Sophia

Hoppas att du har det bra :) Ta vara på att spendera mycket av din tid ute i det fina :)

sv: Uppsala är en vacker stad :) Hade du tänkt på att flytta hit någon gång i framtiden?
Yes jag är född här i Uppsala ;)

Försök tänka positivt till framtiden. Du har mål, drömmar som du vill uppnå! Jag vet att du kan fixa detta. Det tar bara lite tid, men med en massa slit så kommer man tillslut närmare drömmarna. Jag försöker tänka på mina drömmar som jag vill uppnå. Inte lätt, men om jag verkligen vill nå dem måste jag kämpa så mycket jag kan. Och jag vet att det kommer vara tufft, men det är väl värt det?!

Jag hoppas att landstinget eller de som har hand om sjukvården, tillslut inser att de behöver lägga ner mer pengar på personal än konstverk.

Kram Elin <3

2013-07-18 @ 12:06:26
URL: http://soophiiiaa.devote.se
Postat av: Marie

Det låter.. som att du har det rätt okej just nu. Ledsen att jag inte svarat på länge, varit på läger i Skåne med handikappade och har även tappat stora delar av min lust till bloggandet. Så snart ska jag ta semester ifrån internet, du vet hur det är.. så som vi kan må.. så orkar man inte alltid vara viktig för andra. Och just nu denna tid ska jag lägga mer fokus på mig själv och ta hand om mig själv :) men kommer fortsätta läsa din blogg, gillar den jätte mycket och tycker det är väldigt häftigt att läsa om dina framsteg <3

2013-07-19 @ 13:12:20
URL: http://marytheory.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0