Hemma!!

Det är lördag och jag är hemma igen efter ett par fina dagar i stugan. Solen har strålat, sjön har bjudit på underbar temperatur så man har kunnat bada hur mycket som helst, mamma och pappa har mestadels varit glada och vi har fått mycket gjort. Så nästa år är det alltså väldigt mycket mindre att göra. Inga gäststugor eller friggebodar som ska sättas upp, nästan inga fönster som ska målas och inga flyttlådor att packa upp. 
 
Vi hade dessutom en trevlig middag med ägarna till byn där famor bodde/pappa växte upp. Jag gillar när jag kan vara normal och vara social och ha roligt. Som när jag var frisk. Jag hade så otroligt mycket att göra, som jag det mesta av det älskade. Alla arbeten, alla utbildningar, alla möten, alla människor, alla träningar, alla läger, alla 
 
Mitt mående har varit så där. En del dumheter, men det är jag ju bra på. Fått i mig mat nästan alla dagar och behållit det för det mesta. Rakbladen går sådär, vet inte riktigt vad jag ska göra med det problemet. Ett så vanligt inslag i min vardag. De känns så självklara, så naturliga. Och jag vet att det är heeeelt fel, men jag kan inte hjälpa det. Gradvis har det blivit så. 
 
Och Maria; för det första är du feg som inte ens ger dig till känna. För det andra tar jag inte till mig av det du säger, jag skiter fullständigt i vad du säger. För det tredje är mitt mående inget jag önskar någon och hade det varut så lätt att ta sig ur det hade jag gjort det för länge sen, men din empatiförmåga verkar lite hämmad så du förstår nog inte det. Härmed slutar jag ens läsa dina kommentarer. De är rätt värdelösa, om du inte har något bättre att säga eller någon bättre blogg att kommentera är det snarare synd om dig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0