Fan

Jag orkar inte ha det så här mer. Sjunde dagen av en fruktansvärt huvudvärk, nacken är/har blivit stel, muskelvärk, feber om än mindre feber än igår och sjukt mycket ljus- och ljudkänslighet. Mår på det illa. Ja jag tycker synd om mig själv. Väldigt mycket. Men för tillfället tar jag mig den rätten.

Jag tar mig också rätten att förflytta mig från datorn (som är i dagsljus) till mitt rum och stänger för fönstret. Det enda stället där det är mörkt.

Och i övrigt; jag känner mig sjukt egocentrisk och smådeppig över all besvikelse jag sprider om mig.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Ja men lite voltaren.. eh.. min läkare skrev ut alvedon (i 100 pack till en destruktiv ångestpatient=P) och ipren när jag hade migrän. Det hjälper ju inte ett skit vilket jag berättade och så skrev hon också ut imigran.

Nej han jobbar inte i helgen, vara vardagar men det är alltid en massa annat på helgerna. Borde ha eget körkort men orken va.. synundersökning och med otur krävs operation eftersom jag har ett ärr efter hornhinneinfektionen i vintras. Sedan är det där med diagnos och körkort och läkare och intyg och fanskap...

Jag har alltid ätit mycket när det är socialt. Verkligen alltid. Tror inte det kommer ge med sig. Jag är bara en gluffsare av stora mått.

2013-07-04 @ 23:07:46
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0