Dålig bloggare nr#1

Här kommer, återigen, ett väldans kort inlägg. Det är ungefär vad jag orkar. Sov till 12?!?!?! Fantastiskt skönt. Så jag tänkte att jag orkar med 400 meters promenad för att lämna post i postlådan. Är nu hemma och har vilat en halvtimme. Är helt slut. Verkligen helt slut. Så stimulans av hundar får vänta, jag behöver sova känner jag. Bara ligga still och blunda. 
 
Förresten: läkarbesöket igår var helt värdelöst. Fullständigt onödigt. Jag har väl träffat några dussin (många dussin) läkare genom åren men det har var nog ett av de absolut sämsta. Men men, jag fortsätter väl knapra mediciner som inte fungerar. 

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Haha:( Ska man skratta eller gråta åt läkare som inte gör sitt jobb. Ja, du vet ju vad jag tycker om all vård, så jag är knappast chockad över att du inte fick någon bra förklaring av läkaren:( Vila så mycket du behöver♥

2013-07-03 @ 15:20:26
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Diana Doss

vad sa läkaren igår då?

sv: haha, vet hur det är ;)
hmm.. jag får väl hoppas att den inte sviker mig helt då, att den blir hel igen.

det är också ett bevis på att det är möjligt att ta sig ur, inte bara för mig utan för dig också. för alla. jag är människa precis som du.
kram!

2013-07-03 @ 18:41:54
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Någon att åka bil med är bara två alternativ. För det kan ju inte vara vilket nöt som helst. Det ena alternativet bor ju så långt härifrån så jag får saknadsvärk bara jag tänker på det och så är det Jonathan och honom kan jag nog locka ut någon kväll. Kanske. det måste ju vara helg först och främst eftersom han jobbar annars.

Nähä, så huvudvärk av den typen är vaddå? Normalt? Knappast. Borde ju vara ganska lättutrett, funkar migränmediciner någotsånär så är det gissningsvis migrän.

Jodå, jag äter för mycket. Har en tendens att.. passa på tror jag. Att det inte ger större utslag viktmässigt beror nog på att jag försöker undvika sociala ättillställningar i den mån det går.

2013-07-04 @ 10:43:11
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Sophia

Kom till mig så får du en bamsekram fina vän! <3

sv: Vart bor du? ;)Hur lång tid tar det för dig att åka till Uppsala? (om du någon gång gör det)? :P

Det är verkligen personalbrist! De lägger ner massa pengar på onödiga statyer/konstverk etc. Det är bättre om de lägger ner pengar på personal och vårdplatser.

Man får inte direkt bättre av att man flyttas runt. Speciellt för dem som är psykiskt sjuka som du säger. De mår inte bättre av det. De ska placera dem på rätt avd på en gång. Men som sagt, dåligt med vårdplaster -.-

haha gör du? Är byggnaden stor där de lagar maten? Kan ni äta där också eller är det bara ett kök som lagar mat som ska fraktas?
Det är hur långt som helst till 2015! Fattar inte varför de inte kunde bygga ett kök här tidigare.

Kram <3

2013-07-04 @ 10:45:00
URL: http://www.soophiiiaa.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0