Blandat

Idag är seg dag. Halvt bakfull efter en väldigt trevlig kväll igår. Är lite nöjd med mig själv som klarade kvällen så bra som jag gjorde. 25 pers, mat och jag på samma ställe, samtidigt, brukar inte fungera. Men igår gick det bra, alla gäster var nöjda och glada och blev mätta och lagom fulla. Precis som vi ville. 
 
Däremot är varken tankar eller känslor i ordning. Lite som vanligt. Är lite slitsamt att inte ha kontroll på saker och ting. Ogillas. Jag har dock ätit frukost. Duktigt av mig. 
 
Och Maria: jag skriver inte i bloggen för att få kommentarer. Självklart blir jag glad av kommentarer, (dock inte såna som går i din stil) men jag startade min blogg för min egen skull, och jag tänker inte ändra varken innehållet i bloggen eller syftet med den. Du är varmt välkommen att kommentera om du har något viktigt att säga, annars håll käften. Förstår inte vad du får ut av att klaga, mer än behaget i att få andra människor att må sämre. 

Kommentarer
Postat av: Erica

Svar: - En gång var jag också så. Jag lyfte alltid fram det dåliga jag gjorde och nedvärderade det som jag gjorde bra, vilket gjorde att det dåliga var allt jag såg. Men sanningen är att om man väljer att bara se en sida kommer man aldrig att få en rätt bild av sig själv...
- Min sommar är bra! :) Har varit sjuk och så nyligen, men det är sånt som händer och nu är jag frisk. Så bortsett från lite mensvärk och trötthet så mår jag finfint.

- Är glad att du hade kul igårkväll och att du ätit frukost idag! :)

2013-07-15 @ 12:50:15
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Och jag förstår inte hur du kan tycka så illa om dig själv♥

2013-07-15 @ 13:27:38
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0