Avfärd då

Nu har vi varit hemma i de två dagar det var tänkt. Jag och mamma ska alldeles strax sätta oss i bilen och ta oss de 15 milen norrut för att återigen inta vårt stora slott i Dalarnas urskog. Inte särskilt stort hus dock, och inte särskilt mycket till slott heller. Ingen slottsgård, hundratals fönster eller vallgrav runt. Bara en liten gräsmatta, sjukt mycket skog och istället för vallgraven en sjö på några kvkm. Älskar det. Bilder kommer så fort tiden finns.
 
Förresten var jag hos psykologen idag. Tungt, som vanligt. Borde vant mig vid att inte slippa undan. Han har mycket viktigt att säga och har rätt i mycket. Bara lite extremt ibland. 
 
Nu sätter jag och mamma oss i bilen igen. Ha det toppen. 

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Ha det bra, var rädd om dig!

2013-07-23 @ 19:23:51
URL: http://silverglittrande.blogspot.com
Postat av: Jasmine

Tänker på dig.
Kram

2013-07-24 @ 00:04:37
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Sophia

Hur har du det? Mår du bra av att vara med din mamma?
Vad gör ni när ni åker till stugan?

Ha det bra!

(läser din blogg, men har varit dålig på att kommentera på sista tiden).

2013-07-24 @ 19:03:35
URL: http://soophiiiaa.devote.se
Postat av: Erica

Svar: Tyvärr har jag inte alltid bara lite mensvärk. Hur ont jag har kan variera och det har hänt att jag inte känner av det så mycket, dock är det vanligare att jag har ont trots värktabletter. Ibland väldigt ont. Fast jag är glad ändå, för det är åtminstone inte så illa som det en gång var. Det kanske låter rätt så illa, om jag fick gå hem från jobbet, liksom. Men förut hade jag mens i drygt en vecka ibland och det blödde så mycket vissa gånger så att en nattbinda kunde räcka i bara två-tre timmar samtidigt som jag hade så otroligt ont så att mamma vid ett tillfälle ringde apoteket då jag låg i sängen och sa att jag ville dö för att det gjorde så ont. Så ja, så länge jag slipper ha det så tänker jag vara glad även om mensvärken fortfarande kan leda till att jag missar ett jobbpass eller en föreläsning i skolan någon gång ibland. :)

Låter som ett fantastiskt ställe! :)

2013-07-24 @ 20:37:34
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Felicia

Hur länge blir du iväg? Du verkar må bättre just nu, eller har jag fel?

SV: Ja, tur det :S hahaha saknade mitt megalång hår :D

Ja, hoppas att få åka till barcelona i mitten av augusti, underbart!

Ja, det blev som det blev, jag och den killen var inte gjorde för varandra, det blev bara inte vi, dock tror jag att vi verkligen kommer vara vänner för en lång tid framöver, vi kan prata om allt och det känns toppen....

Jag har ju gått och skaffat pojkvän helt plötsligt. Måste få dela med mig, haha.

Vi har känt varandra i typ 3 år nu, men enbart messat, pratat i telefon, snackat på skype, camat osv. Aldrig träffats, men vi har pratat om allt, för 2 månader sen sågs vi, och sen dess är det vi. Känns så underbart, känns som om man blivit tsm med sin bästa killkompis, det känns rätt, jag är glad och kär! Åh Elin. Hahah.


Det var ett säljarjobb, jag fick det, men det kändes inte rätt just nu, jag har hittat en kille jag verkligen mår bra med, och ska få pluggga till hösten igen, ett halvår borta passade inte just nu helt enkelt.

Hur har din sommar varit hitills? Vad har du hittat på? Jag har inte svarat på flera månader, känner mig hemsk, men vet att du alltid finns här för mig, som en liten skyddsängel, helt underbar!

Kramar

2013-07-25 @ 01:21:04
URL: http://fjaelkis.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hoppas du fotat mycket:)

2013-07-26 @ 01:00:37
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0