You never walk alone

jag har haft en väldigt bra helg, är nöjd med att jag åkte, även om det är otroligt olikt mig att bestämma mig för att åka dagen därpå. Kanske skönt också, hann inte stressa upp mig. Nu bara packade jag, sov och åkte.

Vi har hur som helst inte stressat ihjäl oss. Vi var hemma hela fredagen, efter att jag kom sent på torsdagen. Lördagen var vi till Kistamässan och tävlade. Eller ja, Cili och Thea tävlade, jag och hennes pojkvän tittade på. Lite småjobbigt med allt folk, men med lite tabletter så funkade även det. Idag var det hemfärd och tågresan gick inte särskilt bra. Galet mycket folk på Gbg-tåget. I med lite musik i öronen och borra in mig i ett hörn så överlevde jag även detta med lite tabletter också.

Jag är nöjd med helgen, med mig själv och med mitt underbara sällskap. Tänk att de ännu står ut med mig. Tack för det.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Blir alltid så imponerad av dig och hur mycket du far iväg. Jag verkligen hatar att åka buss/tåg och i mitt fall spårvagn. Modiga fina du<3

Min helg har varit upp och ner. Hatar bara att tiden rinner iväg så fort. Dagar gå och jag står ändå på samma fläck.

Kram

2013-01-07 @ 00:16:50
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Jasmine

Jag tycker också att det är svårt att finnas till då det är mycket folk runt omkring mig...
Du är duktig! <3

Svar: Jag uppskattar din förståelse.

Så bra! Då ses vi längre fram, bara att meddela när en resa är bokad.

Kram <33

2013-01-07 @ 18:02:07
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Mallan

Vad skönt att du fick en lyckad helg, det behövde du mitt i allt. Att få panik bland mycket folk är jobbigt men beröm dig själv, du klarade det! Du hoppade inte av tåget innan du skulle, känn att du åstadkommit något bra där. Beröm dig själv! Förstår att du har svårt att berömma dig själv, därför säger jag det också. Bra gjort, du gjorde en bra grej som stod ut och åkte vidare!

Sv; Jag vet att jag bara gynnar ätstörningen genom att fuska och kompensera. Men det är som att ätstörningen tagit över på ett annat sätt sen jag började på dagvården. Ljuger och fuskar, skitjobbigt.

Stor kram och ta hand om dig fina du ♥

2013-01-07 @ 20:27:51
URL: http://mallanolsson.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0