Maybe one day

Vilken värdelös dag. Nästan. Fick lite övningar av sjukgymnasten som jag redan förträngt. Det känns som ett annat år det hände, men faktiskt det var för bara elva timmar sen. Kom hem och tänkte vara lite duktig och byta gardiner, från julgardinerna ja som jag inte orkar ta ner tidigare. Det gick käpprätt åt helvete det, hur svårt nu det ska vara. Frustrerad, ledsen och väldigt trött åkte jag hem till mamma och pappa, insåg igår att jag inte går säker någonstans för tillfället, och verkligen inte ensam. Inte för att måendet blev så mycket bättre. Mammas missnöje med mig växer samtidigt som mitt mående blir allt sämre. Det känns hopplöst det här.

Kommentarer
Postat av: fanny

Sv: Jag kommer vara på pkv ett tag till, och kommer gå hem tillsammans med boendestödet så mycket som möjligt. De tycker det är bra att jag är kvar på pkv och går hem ibland. Jo, önskar att pkv fanns i alla städer. Det hade behövts! Jag har väldigt tur! Kram <3

2013-01-24 @ 09:10:41
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nå, vet du om du kan åka upp till henne ännu vännen?

Kramar

2013-01-24 @ 12:42:03
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Eveliina

Vad menar du med din mammas missnöje? :( Bra att du ändå åkte hem till dom så att du inte är ensam!

Sv: Ja, tror det är så för mig med. Så dumt att man känner så!

Men det är för att du BEHÖVER all hjälp du kan få! Och använd den hjälpen till att kämpa så mycket du kan! Det klarar du!

Nä, har inte varit så seriös med det utan bara gjort något då och då, mest bakat faktiskt haha, så kalorier och det där brydde jag mig inte om då ;) Nu har jag inte bakat på ruskigt länge, och mat gjorde jag väl lite i höstas men innan dess var det längesen det med, så det blir inte så ofta.
Kram

2013-01-24 @ 17:29:42
URL: http://cupcakedream.bloggplatsen.se/
Postat av: Diana Doss

ja, det är nog bra att ha dem att utgå från tills man känner sig mer säker och det börjar rulla på lite mer.

nej, skärp dig. så är det inte alls!

idag var jag på marknad med mamma, imorn blir det en tur till gymmet och sen lite nyttogöra hemma. på lördag är det bad med scouterna på em/kvällen och på söndag får jag se.
din vecka?

kram

2013-01-24 @ 21:59:35
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0